Extrajobba på Länstrafiken som kundtjänstmedarbetare

Extrajobba på Länstrafiken som kundtjänstmedarbetare

Om företaget

Länstrafikens kundservice, Reseinfo, finns idag på 5 platser i länet. Reseinfo-kontoren finns på Umeå busstation, Umeå Vasaplan, Norrlands Universitetssjukhus, Lycksele Busstation samt på Skellefteå Busstation. Kundservicen sysselsätter idag 14 heltidsanställda samt ett antal vikarier och behovsanställda.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker vi dig som studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (t.ex. arbetar deltid, är egen företagare, pensionär eller liknande). Du kommer att ingå i en vikariepool där du jobbar vid behov då heltidspersonalen är frånvarande. Arbetspassen gäller heldagar måndag till söndag och har varierande start- och sluttider, mellan 05:30 till 01:00. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ge trafikupplysning, sälja biljetter, administrativt arbete och kassahantering. Det är ett krav att du kan jobba sommaren och andra lov.

Din profil

Som konsult på Clockwork är det viktigt att du har rätt inställning och att du står för våra ledord som är glädje och engagemang. Din positiva inställning smittar av sig på din omgivning och du tycker om att ge det "lilla extra" i ditt arbete. Förutom det så är det viktigt att du är flexibel, prestigelös och har god social kompetens. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice och/eller butikserfarenhet. Har du kassavana eller talar andra språk så är det också meriterande. Du kommer att vara anställd av Clockwork och uthyrd till Länstrafikens kundservice.

Din ansökan
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Hilli på 0733-51 27 13. Vi arbetar löpande med processen och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför så snart som möjligt men senast 24 januari. Du ansöker genom vår hemsida www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se