Administrativ handläggare till Siemens Financial Services

Administrativ handläggare till Siemens Financial Services

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en handläggare till det norska kundtjänst-och avtalshanteringsteamet för heltidsuppdrag hos Siemens Financial Services i Umeå. Uppdraget beräknas starta omgående och löper minst 6 månader framöver. För rätt person finns goda chanser till förlängning. Som handläggare kommer du arbeta med avtalshantering, kund- och leverantörsreskontra, kundservice samt andra sedvanliga administrativa uppgifter som framförallt avser norska kunder.

Du kommer vara anställd som konsult hos Clockwork och som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.

Din profil

Vi tror att du har gymnasiekompetens, har du någon ekonomisk inriktning eller påbyggnad på din utbildning är det en fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom administration och kundservice. Har du dessutom erfarenhet av avtalshantering, leasing och B2B är det meriterande. Arbetet kräver att du har goda datakunskaper samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du även goda kunskaper i norska är det en stor fördel.

Som person är du en positiv, serviceinriktad och noggrann. Du har ett gott bemötande och känsla för service. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam. Arbetstempot kan vara högt, så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Jennifer Åström Gustafsson, via tfn; 0733-51 27 14 eller kandidatansvarig Elin Hilli, via tfn; 0733 51 27 13. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten senast 2019-12-14. via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Åström Gustafsson
Telefon 0733 51 27 14
Område Umeå
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se