Nätverkslärare

Nätverkslärare

Dina arbetsuppgifter

Du är legitimerad gymnasielärare eller har likvärdig utbildning och ser läraryrket som en ny spännande möjlighet till utveckling. Som person är du empatisk, trygg, stabil och självgående. I det här uppdraget som IT-lärare kommer du att undervisa i ett flertal olika kurser som:
  • Administration av nätverks- och serverutrustning
  • Nätverksadministration
  • Nätverkssäkerhet
  • Nätverksteknik
  • Nätverksteknologier
I din lärarroll är du tydlig och har en god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är strukturerad, att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar samt att du är noggrann och målmedveten för att upprätthålla kvalitet. En fördel med att arbeta via oss är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter. Samt att du får bra ersättning, stöd, friskvård och ingå i ett team där kollegialt lärande och skolutvecklingsfrågor är viktiga.

Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Din profil

Som IT-lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. Tjänsten är på 50% med start slutet av april och pågår fram till juni.
För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.
Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Safia Jaouhari på tfn: 073-351 27 53

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Umeå
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du arbeta med oss?

Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se