Lärare som söker drömsommarjobbet?

Lärare som söker drömsommarjobbet?

Om företaget

NTI-skolans lokaler ligger i centrala Umeå på Nygatan 25. På denna skola bedrivs undervisningen på distans och det finns färdigt kursmaterial till alla kurser. Har möjlighet att vara på plats tar du dig hit med cykel, bil eller kollektivtrafik. Arbetet är flexibelt och du har stora möjligheter att organisera och planera din arbetstid.

Dina arbetsuppgifter

För NTI-skolans räkning söker vi nu ett antal lärarvikarier som vill sommarjobba som lärare i de gymnasiala kurser som bedrivs på Komvux:
 • Svenska
 • Grundläggande svenska som andraspråk
 • Svenska som andraspråk
 • Natur
 • Matematik
 • Moderna språk
 • Engelska
 • Företagsekonomi
 • Samhällsvetenskap
 • Omvårdnad
 • Barn och Fritid
 • IT
Vilka kurser som finns kopplat till respektive ämneslag finns specificerat på NTI-skolans hemsida: www.nti.se/

I ditt arbete som lärarvikarie kommer du att arbeta med distansundervisning, vilket innebär att du förväntas vara beredd att jobba med bland annat teknik, ljudfiler och film etc. I dina arbetsuppgifter ingår att bedöma uppgifter, svara på frågor via telefon och meddelanden samt genomföra muntliga uppgifter. Skolan strävar mot att minska känslan av distans för lärare och elever.

Eftersom kommunikationen med varje enskild elev huvudsakligen görs över mail och telefon, är det viktigt att du är skicklig på att uttrycka dig pedagogiskt i skrift och tal. Det finns färdiga kursplaner och elevernas undervisning bedrivs på gymnasienivå.

Omfattningen på tjänsterna kan variera beroende på ämnesbehörighet och ämneskombinationer hos de sökande. Tjänsten är ett konsultuppdrag med möjlighet att få fortsätta jobba som vikarie under hösten.

Din profil

Vi söker dig som läser till lärare på gymnasienivå, alternativt nyligen har blivit klar med dina lärarstudier. Du är en energispridare som är bekväm att jobba med digitala verktyg och brinner för dina ämnen, eleverna och deras kunskaps- och sociala utveckling. Goda relationer är viktigt för dig och du är bra på att stötta, coacha och handleda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med distansundervisning sedan tidigare, men det är inget krav.

Som lärarvikarie i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta ansvarig konsultchef Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61.

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Umeå
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se