Lärare i matte

Lärare i matte

Om företaget

NTI-skolans lokaler ligger i centrala Umeå på Nygatan 25. Hit tar du dig med cykel, bil eller kollektivtrafik. På denna skola bedrivs undervisningen på distans och det finns färdigt kursmaterial till alla kurser. Arbetet är flexibelt och du har stora möjligheter att organisera och planera din arbetstid.

Dina arbetsuppgifter

För NTI-skolans räkning söker vi nu en lärarvikarie i matte inom Komvux för hösten och framförallt under december månad. I ditt arbete som lärarvikarie kommer du att arbeta med distansundervisning, vilket innebär att du förväntas vara beredd att jobba med bland annat teknik, ljudfiler och film etc.

Din profil

Vi söker dig som läser till mattelärare på gymnasienivå, alternativt nyligen har blivit klar med dina lärarstudier. Du är en energispridare som är bekväm att jobba med digitala verktyg och brinner för dina ämnen, eleverna och deras kunskaps- och sociala utveckling. Goda relationer är viktigt för dig och du är bra på att stötta, coacha och handleda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med distansundervisning sedan tidigare, men det är inget krav.

Som mattelärarvikarie i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Umeå
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du arbeta med oss eller vår samarbetsskola? Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se