Grundskollärare

Grundskollärare

Om företaget

Vår samarbetsskola är en mindre skola, strax utanför centrala Umeå. De nationella läroplanerna är navet i verksamheten men undervisningen sker i block- och temaundervisning, där eleverna får inhämta teoretiska kunskaper om humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnen på förmiddagarna och undervisas i mer kreativa och praktiska ämnen på eftermiddagarna. Skolans lokaler och skolgård är väl genomtänkta och anpassade för elever i alla åldrar. Här finns dessutom både en skolträdgård och ett växthus att nyttja för undervisning och kreativitet. För dig som är lärare för årskurs F-3 väntar här en idyllisk arbetsplats, där du har utrymme att vara kreativ och undervisa mindre klasser i olika lärande miljöer, både inomhus och utomhus.

Dina arbetsuppgifter

Är du en kreativ F-3 lärare som vill jobba i en ljus och trevlig skola med närhet till naturen? Då kan tjänsten som lärare på lågstadiet vara något för dig!

Tjänsten är på heltid i bland annat ämnena svenska, matematik, SO/NO och eventuellt andra ämnen. Klasserna är mindre om cirka 15 elever och utöver ditt läraruppdrag har du stor flexibilitet i hur du vill förlägga din arbetstid. Tjänsten är ett föräldravikariat med möjlighet till en tillsvidaretjänst. Ferietjänst och friskvårdskort på IKSU-spa ingår.

Din profil

Vi söker dig som är grundskollärare eller lärarstudent för årskurs F-3, alternativt 1-6 eller 4-6. I din ämneskombination bör du ha svenska och matematik samt gärna SO och/eller NO. Kanske är du precis i slutet av dina studier och bara längtar efter din första anställning?

Utöver utbildning ser vi gärna att du är strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du bör ha en god pedagogisk förmåga och vara trygg i ditt ledarskap. Meriterande är om du har erfarenhet och intresse för andra pedagogiker än den traditionella.

Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan redan idag via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering sköter Clockwork Skolbemanning & Rekrytering hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Larsson.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Umeå
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 29 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu