Grundskollärare

Grundskollärare

Om företaget

Skolan har elever i alla grundskolans årskurser, inklusive förskoleklass, samt förskole- och gymnasieverksamhet. Skolan utgår från de nationella läro- och kursplanerna, men har sin grund i waldorfpedagogiken och arbetar utifrån olika teman där eleverna får möta såväl humanistiska som samhällsvetenskapliga ämnen som konstnärliga och praktiska. Skolhusen och skolgården är väl genomtänkt och arkitekturen är väl anpassad för elevernas olika åldrar. Här finns dessutom både en skolträdgård och ett växthus. Med andra ord; på skolan möter du en riktig idyll!
Skolan ligger strax utanför centrala Umeå och du kan enkelt ta dig hit med allmänna kommunikationer.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är ett föräldrarvikariat på heltid med möjlighet till förlängning alternativt en tillsvidare tjänst. Förmåner är ferietjänst, ingen arbetsplatsförlagd tid utöver undervisning och arbetslagsträffar, samt spa-kort på IKSU.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare för årskurs 1-3, alternativt 1-6 eller 4-6 . I din ämneskombination bör du ha svenska och matematik samt gärna något av ämnena SO eller NO, eller båda två. Skolan är en mindre skola med nära kontakt mellan elever, lärare, föräldrar och skolledning, vilket är något du tycker är en stor fördel i ditt arbete.
Utöver utbildning ser vi gärna att du är strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du bör ha en god pedagogisk förmåga och vara trygg i ditt ledarskap. Meriterande är om du har erfarenhet av waldorfpedagogiken.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Larsson, tfn: 073-351 27 61

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Umeå
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 7 dec (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu