Event and Office Coordinator

Event and Office Coordinator

Om företaget
När Knightec idag blickar ut över sina kunders utmaningar så ser dem början på framtiden. En industri som tidigare kallats traditionell tar tagit stora kliv in i det digitala, vilket innebär möjligheter de idag inte ens fullt ut kan förstå.

Hur ska teknik användas för att skapa nya sätt att leva, konsumera och tillverka? Hur skapas produkter som sömlöst rör sig mellan det fysiska och det digitala? Det är frågor vi dagligen ställs inför i deras arbete med att hjälpa deras kunder i deras digitala transformation.

På Knightec finner du över 800 ingenjörer som är utspridda på 11 kontor runt om i landet. Alla med olika kompetenser och intressen. Det Knightec har gemensamt är deras kompetens inom digitalisering och att vilja hjälpa sina kunder att ta nästa steg in i framtiden genom stötta inom exempelvis produktutveckling, digitalisering och kundupplevelser.

Din roll

I rollen som Event & Office Coordinator kommer du säkerställa att Knightec är ett ledande varumärke med en stark företagskultur. Du kommer att ta fram förslag och driva igenom aktiviteter. Du ansvarar för att deras lokaler och event är av högsta standard för både medarbetare och besökare. Förutom detta ingår du i den lokala ledningsgruppen och jobbar operationellt och strategiskt med frågor som rör personal, kundbearbetning, hälsa, säkerhet, budget och lönsamhet.

Knightec finns på tio orter fördelade på tolv kontor, men de jobbar tillsammans som "One Knightec".
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Aktivt förstärka känslan av att "här vill jag arbeta" när man kommer till kontoret.
  • Ta emot interna och externa besökare.
  • "First line support" för kollegor. Dvs är du den som har koll och vet vart man vänder sig för att få ytterligare hjälp om det behövs mer specialiserad support.
  • Agera marknadskommunikatör och hålla sociala kanaler levande med vad som är på gång samt upprätthålla ett kontinuerligt informationsflöde om vad som händer på kontoren.
  • Hålla kontoret rent och snyggt samt säkerställa att lokalerna uppfyller våra policys.
  • Ansvara för att uppfylla lagkrav inom arbetsmiljön på kontoret så som skyddsronder, brandskydd och, ergonomi etc. samt säkerställa utbildningar inom området.
  • Ansvara för inköp av utrustning/material och säkerställa att det finns tillgängligt.
  Event och aktiviteter:
  • Driva arbetet med att lägga en samordnad årsplan för aktiviteter som främjar gemenskap och vi-känsla lokalt inom Knightec i linje med Knightecs affärsplan och företagsövergripande aktiviteter.
  • Proaktivt ta fram koncept/förslag på möjliga aktiviteter/events och driva att "det händer saker" på kontoret.
  • Agera projektledare och ansvara för framtagning, inramning, planering och upphandling av event och aktiviteter samt genomförande i enlighet med framtagen plan.
  Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader där du blir anställd av Clevry och jobbar ute hos Knightec. Det finns goda möjligheter till förlängning.
   Din profil

   Vi söker dig som har arbetat några år med att skapa och koordinera event tidigare och då samarbetat med olika leverantörer, hanterat budget och följt upp kostnader. Du är van att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift. Har du dessutom haft ansvar för en kontorsmiljö är detta starkt meriterande.

   Vi tänker att du som söker ser dig själv som en projektledartyp som gillar att planera och skapa struktur där du självständigt driver arbetet framåt. Som person är utåtriktad, positiv och ett kreativt tankesätt. Det är även viktigt i denna roll att du är flexibel kring din arbetstid. Två dagar per vecka förväntas du tillbringa på kontoret i Örnsköldsvik. Dvs är du beredd att jobba längre dagar när det behövs och kan prioritera din tid och låta det som inte är lika viktigt vänta och även koppla bort och ta det lugnt när det är möjligt.
    Om Clevry

    I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

    Rekryteringsprocessen
    Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

    Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

    Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rerktyerae: anna.almen Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

    Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
    Mer info
    Kontaktperson Anna Almén
    Telefon 0700984170
    Område Umeå
    Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (46 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren

    CLEVRY

    Lindhagensgatan 74
    112 18 Stockholm
    08-612 04 90