Business Processing Advisor till Umeå!

Business Processing Advisor till Umeå!

Om företaget

Till ett företag som jobbar med finansiella lösningar söker vi en handläggare för avtalshantering. Detta är en av de ledande aktörerna inom företagsfinansiering i Norden som omfattar leasing, hyra och lån. I den nordiska verksamheten återfinns ca 190 kollegor som är baserade i Stockholm, Umeå, Malmö, Göteborg, Helsingfors och Oslo. Till Umeåkontoret söker vi nu en handläggare för avtalshantering!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i det svenska teamet där du arbetar med service och support till våra externa samarbetspartners och interna kunder. Du agerar många gånger spindel i nätet och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta hantering av hyres- och leasingavtal, ärendehantering via mejl och telefon samt validering och support gentemot interna avdelningar och våra samarbetspartners.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Hantering av hyres och leasing avtal
  • Ärendehantering via mejl och telefon
  • Validering och support gentemot interna avdelningar och samarbetspartners
Din profil

Som person är du serviceinriktad, flexibel och en duktig problemlösare. Du har en god administrativ förmåga, samtidigt som du kan kommunicera väl både i tal och skrift. Vidare har du en positiv attityd och är en lagspelare som trivs med att interagera med andra och ge en god service. Du har en detaljmedvetenhet och sinne för struktur.

Kvalifikationer

Du har en avslutad gymnasieutbildning

Du har tidigare erfarenhet av kund eller leverantörsreskontra

Du har tidigare erfarenhet av kundservice

Du har god vana av att arbeta i flera datasystem

Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

* Erfarenhet av att arbeta med leasing är meriterande

Omfattning: heltid fram till årsskiftet 2021.

Start: 3:e Maj

Placering: Umeå

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen skicka ett mejl.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90