Vi söker butikssäljare extra vid behov och sommar till Circle K Umeå!

Vi söker butikssäljare extra vid behov och sommar till Circle K Umeå!

Vi laddar för att bli störst i Sverige på elladdning!

Och fort ska det gå - ÄR DU LADDAD?

Vi erbjuder dig ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär!

Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Vi söker fler kollegor som vill jobba extra vid behov hos oss och som är intresserade av att få ett sommarschema!

Efter sommaren fortsätter anställningen som en extra vid behov och självklart ser vi gärna att du fortsätter din resa hos oss!

De stationer som vi rekryterar till är belägna på: Storgatan, Sandåkern, Teg, Carlshem, Ersboda och Holmsund.

Är du intresserad av att arbeta hos oss i Vännäsby är du välkommen att söka via denna annons och skriva detta i ditt personliga brev!

Brinner du för kundmötet och att leverera service utöver kundens förvänintgar? Då tror vi att du är vår nya kollega!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara intresserad av att arbeta på samtliga våra stationer i Umeå samt vilja arbeta varierade tider.

Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice!
På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar. Du och teamet arbetar tillsammans med de dagliga rutinerna med en sak gemensamt: Kunden är alltid i fokus!

Är du motiverad, utåtriktad och omtänksam - då kan vi lära dig resten! Många går från extrajobb till drömjobb hos oss, det finns även goda karriärmöjligheter på andra stationer.

Du behöver ha B-körkort för manuell bil.

Om du är redo att forma vår resa, kommer vi att forma din!

För att läsa mer om våra tjänster på Circle K gå in här

Ansök senast: 1 mars 2020, urval sker efter sista ansökningsdag och intervjuer sker i mitten av mars!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Philip på telefon: 090 - 774 610

Har du frågor om rekryteirngsprocessen? Kontakta Regina per mail: reglin@circlekeurope.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss.
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Circle K är en av världens ledande butiks- och bensinstationskedjor och har cirka 12 000 försäljningsställen i sitt nätverk i Nordamerika (USA och Kanada), Europa (Norge, Sverige, Danmark, Polen, Baltikum och Ryssland), Asien och Mellanöstern. Vi är en familj som består av nästan 100 000 handlare som gör livet enklare för våra kunder i hela världen. Vi strävar efter att bli kundens första val som närbutik och bensinstation i hela världen. Våra butiker är kända för att erbjuda ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tjänster i en snabb, vänskaplig och ren miljö. ACT with PRIDE är vårt motto. Det definierar oss och skiljer oss från mängden. ACT with PRIDE representerar vårt DNA, kärnan i vårt företag som genomsyrar allt vi gör. PRIDE står för People, Results, Improvement, Development och Entrepreneurship.