Låstekniker till CERTEGO

Låstekniker till CERTEGO

Nu söker vi dig som vill ta nästa kliv i karriären hos CERTEGO som låstekniker. Här blir du en i teamet på ett snabbväxande företag i en global koncern. Tillsammans levererar de säkerhetslösningar till både stora och små projekt i de flesta branscher.

Vill du arbeta hos ett företag som har målsättningen att vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och som redan idag har generösa anställningsvillkor. Perfekt, sök då tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för CERTEGOs räkning en låstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos CERTEGO.

På arbetsplatsen i Umeå är det i dagsläget 8 personer som arbetar, varav 5 personer är tekniker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och CERTEGOs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som låstekniker hos CERTEGO arbetar du med att självständigt installera, driftsätta och utföra service på lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer jobba tillsammans med de andra i teamet för att nå de mål CERTEGO har för att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att kunderna blir nöjda med servicen.

CERTEGO jobbar med de flesta branscher och såväl nybyggnation där de levererar kompletta säkerhetslösningar, som renoveringar och uppgraderingar av befintliga säkerhetssystem.

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. De erbjuder personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. I tjänsten har du en servicebil med modern och riktig utrustning. Du erbjuds även generöst friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Vi söker dig som

har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och det är en stor fördel om du har flerårig erfarenhet av svagströmsprodukter som till exempel inbrottslarm, passersystem, kameraanläggningar samt utrymningslarm. Du kommer utgå från Umeå och resor kommer förekomma i tjänsten, därav det är ett krav att du innehar B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos CERTEGO. Som person är du självgående och har en naturlig servicekänsla då kontakt med kunder förekommer. Vidare har du även en vilja av att ta ansvar för ett gott genomfört arbete och en nöjd kund.

För den här tjänsten kommer det krävas utdrag från belastningsregistret som görs av CERTEGO i ett slutskede.

START: Omgående/Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering.
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen och finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.