Tekniker till Carstedts Bil i Umeå!

Tekniker till Carstedts Bil i Umeå!

Har du händiga händer och ett intresse av att meka och skruva? Carstedts Bil i Umeå har byggt ut verksamheten och blivit enda Ford Store norr om Stockholm. Carstedts behöver fylla på med tekniker i den nya verkstaden. Oavsett om du har erfarenhet eller vill slå dig in i branschen har du här chansen att arbeta med bilar på ett företag som vill satsa på dig!

Information om tjänsten

Vi miljonsatsar i Umeå och har gjort om stora delar av bilanläggningen inklusive byggt ut verkstaden på Ersboda för att möta den ökade efterfrågan på våra person och transport-bilar. Vi söker nu fler duktiga tekniker som vill bli en del av teamet. För dig som är ny i branschen har Carstedts ett traineeupplägg där du förutom skräddarsydd utbildning på Ford får gå tillsammans och ytterligare läras upp av en mer erfaren kollega.

För dig som är erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket har vi ett välutformat utbildningsupplägg där du förutom nivån som Tekniker erbjuds att gå mot roller som Personlig Mekaniker där du förutom praktiska arbeten har direktkontakt med "dina kunder" och löser administration runt dina reparationer.

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos Carstedts Bil genomför du reparations- och servicearbeten på person och/eller transport-bilar. Främst arbetar du med de märken Carstedts har kontrakt med, förnärvarande Ford och Saab. Vanligt förekommande arbeten är serviceärenden på nyare bilar.

Du kommer att deltaga i Fords utbildningsystem för att utvecklas som fordonsmekaniker.

Vi söker dig som

har utbildning eller erfarenhet från fordonsservice och har ett tekniskt intresse, kanske skruvar du med bilar eller andra fordon på fritiden? Du behöver B-körkort i tjänsten och svenska språket är ett krav

Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga och att du trivs med att jobba på en arbetsplats där arbetsglädjen är viktig och gemenskapen är stark.

START: Augusti, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Servicemarknadschef Jörgen Hjerpensköld 090706901; 070-6090430 eller via mail jorgen.hjerpenskold@carstedts.se

Sök tjänsten genom att klicka skicka in CV och Personligt brev på platsansokan@carstedts.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)