Bilskadecenter Umeå söker plåtslagare/skadetekniker

Bilskadecenter Umeå söker plåtslagare/skadetekniker

Om jobbet

Bilskadecenter Umeå söker skadetekniker

Vi söker nu en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. Vi är en märkesauktoriserad skadeverkstad för 12 bilmärken. Du kommer självständigt att genomföra tilldelade skadereparationer.

Vi söker dig som:

Har utbildning eller erfarenhet att arbeta med skadereparationer. Som person är du motiverad, ansvarskännande och tar egna initiativ. Du kommer att arbeta i ett team, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med dataprogrammet Cabas/Cabplan, men inget krav. Är du erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket har vi ett väl utformat utbildningsupplägg där du får utbildning på något eller några av de märken som vi är auktoriserade på. För dig som är ny i branschen har Bilskadecenter Umeå ett traineeupplägg där du får gå tillsammans och ytterligare läras upp av en mer erfaren kollega. B- körkort och svenska språket är ett krav.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör - 1-2 års erfarenhet

Utbildning
  • Gymnasial utbildning
Språk
  • Svenska
Körkort
  • B körkort är ett krav

Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Vi finns på Ersboda i Umeå.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Lönetyp: Fast och rörlig lön
Mer info
Kontaktperson Jonas Boström
Telefon 0702485576
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Oss

Vi reparerar krockskador, och byter vindrutor åt alla etablerade försäkringsbolag.
Vi fixar allt åt dig, det enda du behöver göra är att kontakta försäkringsbolaget och lämna bilen hos oss så får du tillbaka bilen som den var före olyckan!