Servicetekniker till Carlhag i Umeå

Servicetekniker till Carlhag i Umeå

Vår kund Carlhag utökar och söker nu en servicetekniker inom lyftutrustning och service för svensk industri då efterfrågan ökat. Tjänsten är placerad i Umeå, på heltid och tillsvidare. Är du teknikintresserad, en problemlösare och trivs med sociala kontakter så är det här en tjänst för dig.

Arbetsuppgifter

Din uppgift blir att besöka Carlhags kunder och arbeta med service, montage och reparation av lyftutrustning, vilket innebär allt ifrån telfrar till kompletta traversanläggningar. Du blir ett viktigt tillskott i teamet!

Din profil

Du bör ha erfarenhet av service, felsökning och reparation av teknisk utrustning med fokus på kvalité och goda kundrelationer. Vi ser gärna att du har el-kompetens. Du får inte var höjdrädd eftersom största delen av jobben utförs på höjder över 3 meter.

Arbetet kräver att du är strukturerad, ansvarsfull och serviceminded. I och med de många kundkontakterna krävs en god social kompetens och gärna säljande egenskaper.
För att lyckas är det viktigt att du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För tjänsten krävs grundläggande datorvana och B-körkort. Resor och övernattning på annan ort förekommer, ca 20-60 nätter per år.

Om Carlhag

CARLHAG AB servar och underhåller industriell lyftutrustning. Service utförs på alla fabrikat på marknaden. Vår affärsidé avtalsservice via PrePlus ökar ständigt med rekryteringsbehov som följd.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.