Rekondtekniker husbilar & husvagnar

Rekondtekniker husbilar & husvagnar

Husvagns- och Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på Caravan Center behöver nu fler hängivna medarbetare till vårt team. Vill du arbeta med invändig och utvändig rekonditionering av nya och begagnade fordon? Då ska du inte tveka att söka denna tjänst!

Hur ser din arbetsdag ut?

På vår anläggning på Västerslätt kommer du att arbeta med invändig och utvändig rekonditionering av nya och begagnade husbilar och husvagnar. Ditt arbete är mycket skiftande och varje dag lär du dig nya saker och får sätta tänderna i nya tekniska lösningar. I ditt ansvar ligger t.ex. att göra klart leveransfordon innan de når sina nya ägare. I dessa fordon handlar det mest om att avlägsna täckplast, dammsuga och torka av ytor samt att provköra funktioner enligt ett protokoll. En utvändig tvätt av fordonet görs och speglar och fönster putsas av. Du kommer också att rekonditionera våra kundinbyten där fokus är att göra fordonen så attraktiva som möjlighet – vi är kända att ha toppklass på våra begagnade fordon.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har mycket energi och fart, som ser rekonditionering och rent och snyggt som något roligt, och inte som ett nödvändigt ont. Du har öga för detaljer, är noggrann och förstår varför ditt jobb är ett väldigt viktigt steg i vår försäljningsprocess. Har du tidigare erfarenhet av polering ser vi det som en merit.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en unik chans till rätt person med heltidsanställning och fast månadslön. En trygg arbetsplats med branschens mest kompetenta medarbetare. Viss utbildning kan bli aktuell vid vårt huvudkontor i Örebro då vi nu ingår i den större Caravan Trailer-koncernen. Vi älskar rent och snyggt, ordning och reda och vår filosofi "Omtanke om Kunderna, Medarbetarna och Företaget" genomsyrar hela vår verksamhet.
Mer info
Kontaktperson Britt Edlund
Email Mejla Britt Edlund
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.caravancenterumea.se
Sista ansökningsdag 6 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caravan Center grundades 1988 och vi har lång erfarenhet av husvagn- och husbilsbranschen. 2013 tog vi ett nytt stort steg i utvecklingen med nya stora ändamålsenliga lokaler för att kunna möta en allt större efterfrågan. Caravan Center är auktoriserade återförsäljare för Kabe och Adria husvagnar och husbilar samt
HYMER och Carado husbilar. Caravan Center har ett ständigt stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar i olika prislägen som du hittar på vår hemsida. De vi levererar genomgår alltid en leveransservice med omfattande funktionskontroller.

Vi är även en auktoriserad serviceverkstad som utför årlig service, fukttester, gasolprovtryckningar, reparationer samt försäkringsarbeten.

Vi ingår numera i Caravan Trailer som har en årsomsättning idag på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 6 helägda försäljningsanläggningar. De har bedrivit verksamhet i 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen – Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har Caravan Trailer, förutom oss, två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, och en i Göteborg.