Resande isoleringsinstallatör sökes till Bro & Tak!

Resande isoleringsinstallatör sökes till Bro & Tak!

Är du en person som trivs med eget ansvar? Tycker du även om att resa lokalt och spendera några nätter på flykt? Är du Bro & taks nästa isoleringsinstallatör? Perfekt! Då ska du läsa mer. Bro & Tak söker nu nästa medarbetare som vill vara med på deras utvecklingsresa. Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan i dag

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bro & taks räkning en isoleringsinstallatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bro & Tak. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Bro & Tak har ett 40-tal anställda med varierande yrkesbefattningar och vill nu utöka sin personalstyrka med ytterligare en isoleringsinstallatör. Som medarbetare på Bro & Tak är beslutsvägarna korta vilket ger dig stort inflytande. Du kommer inledningsvis arbeta med en erfaren kollega som ger dig värdefulla tips för att du ska trivas i din blivande yrkesroll. Dina arbetstider kommer främst att vara kl07:00-16:00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bro & Taks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som isoleringsinstallatör får du chansen att arbeta inom Västerbottens arbetsfält och du kommer att spendera dina resor i Bro & Taks nyinköpta lastbilar. Tillsammans med en erfaren kollega utför du installationer av lösull på yttervindar och tak. Övernattningar borta kan förekomma inom tjänsten.

Några vanligt förekommande uppgifter:
  • Installation av lösull
  • Kundkontakt
  • Utföra projekt
  • Resor inom länet
Vi söker dig som

Har ett C-körkort. Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna något praktiskt som relaterar till tjänsten. Vidare talar och skriver du svenska obehindrat eftersom tjänsten förutsätter det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bro & Tak. Du är en person som har lätt att lära sig nya saker och tar gärna eget ansvar. Du visar även på vilja och har ett personligt driv för att lyckas med dina arbetsuppgifter väl på plats.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bro & Tak är specialister inom tak, tätskikt, tilläggsisolering och reparation av utomhuskonstruktioner i betong, däribland broar, parkeringsdäck, terrasser och balkonger. Företaget är Umeåbaserat och har varit verksamma sedan 1993. Bro & Taks arbetsområde är i stort sett hela Sverige och kunderna är huvudsakligen de rikstäckande byggbolagen och fastighetsägare men också privatpersoner. För Bro & Tak är kunden alltid i fokus!
Om du vill läsa mer om Bro & Tak, läs gärna mer på deras hemsida: www.brootak.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.