Rekrytering av verksamhetschef

Rekrytering av verksamhetschef

Vill du vara med och utveckla samt driva verksamheten Bro & Tak i Umeå? Är du en person som lätt vinner ett förtroende och samtidigt sprider positiv energi till din omgivning? Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet inom ledarskap? Om detta stämmer in på dig så kan du vara Bro & Taks nästa stora satsning. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bro & Taks räkning en Verksamhetschef till kontoret i Umeå. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bro & Tak. Alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Bro & Tak har nu valt att göra en satsning i Norrland och idag finns det ett 40-tal internt anställda på två orter, Örnsköldsvik och Umeå. Du kommer att arbeta som verksamhetschef på kontoret i Umeå där du är bolagets VD:s högra hand. Eftersom att du arbetar nära ledningen har du ett stort inflytande på verksamheten och beslutsvägarna blir korta.

I denna tjänst har du mandat att påverka bolagets framtida utveckling. Dina arbetstider kommer att vara vardagar kl07:00-16:00 och väl på plats kommer du att ha ett härligt gäng kollegor om 20 stycken som är förväntansfulla inför din start.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för hela verksamheten i Umeå. I den här rollen så är du en av företagets nyckelpersoner och har en avgörande roll för att driva och utveckla bolaget framåt i denna norrlandssatsning.

Dina dagar består av varierande arbetsuppgifter från högt till lågt och här har du chans till personlig utveckling eftersom du själv ska styra en verksamhet. Du ska exempelvis se över kalkyler, föra kontinuerlig dialog med projektledarna, ha uppföljningsmöten, göra avstämningar till bolagets VD, ha personalansvar, inköp samt kundkontakt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Personalansvar
  • Inköp
  • Rapportering samt uppföljning
  • Kundkontakt
  • Operativt arbete
Vi söker dig som

Har B körkort eftersom resor kan förekomma inom tjänsten. Ett krav för denna tjänst är att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom ledarskap och du har en god datorvana eftersom att du kommer arbeta med Officepaketet. Svenska och engelska är ett språkkrav eftersom kontakt med kunder utrikes samt inrikes kommer att förekomma. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av ritningsläsning, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bro & Tak. Du är en förtroendegivande person med pondus som samtidigt är social och positiv. Detta eftersom du ska vara ett gott föredöme och motivera dina kollegor till att göra ett bra arbete. Vidare är du strukturerad och ha en klar bild om hur verksamheten ska utvecklas på bästa sätt. Vi värdesätter att du är en engagerad person som tar ansvar och kommer med nya idéer.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bro & Tak är specialister inom tak, tätskikt, tilläggsisolering och reparation av utomhuskonstruktioner i betong, däribland broar, parkeringsdäck, terrasser och balkonger. Företaget är Umeåbaserat och har varit verksamma sedan 1993. Bro & Taks arbetsområde är i stort sett hela Sverige och kunderna är huvudsakligen de rikstäckande byggbolagen och fastighetsägare men också privatpersoner. För Bro & Tak är kunden alltid i fokus!
Om du vill läsa mer om Bro & Tak, läs gärna mer på deras hemsida: www.brootak.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.