Rekrytering av projektledare till Bro & tak!

Rekrytering av projektledare till Bro & tak!

Är du en positiv och glad person som har erfarenhet av att driva projekt? Är du resultatorienterad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål? Vill du dessutom leda och visa vägen för en arbetsgrupp? Sök då tjänsten som projektledare till Bro & Tak i Umeå. Vänta inte med din ansökan eftersom urvalet sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bro & Taks räkning en projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bro & Tak. Alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Bro & Tak är ett privatägt bolag med 40-internt anställda som har kontor i Örnsköldsvik och i Umeå. På Bro & Tak arbetar man nära ledningsgruppen och därav finns det möjligheter att påverka hur arbetsdagarna ska se ut.

Inledningsvis i din anställning så kommer du att ha en erfaren mentor som kommer att vägleda dig. Detta är för att du ska få goda förutsättningar i din roll som projektledare. Dina arbetstider kommer att vara vardagar kl07:00-16:00.

Arbetsuppgifter

Som projektledare på Bro & Tak har du ansvar för projekt och ska leda mindre arbetsgrupper. Du har även ansvar för att projekten utförs med god kvalité. Vidare ska du följa upp kalkyler, hantera inköp och göra uppföljningar av det arbete som har utförts och se till att budgeten följs. Du kommer att göra rapporteringar av projekten kontinuerligt gentemot verksamhetschefen som finns på plats. Som projektledare har du ett stort mandat att påverka och utveckla hur dina arbetsdagar ska se ut.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Leda personal
  • Följa kalkyler
  • Driva projekt
  • Rapportering
  • Inköp
Vi söker dig som

har tidigare arbetslivserfarenhet som projektledare. Du har god datorvana eftersom att du kommer arbeta med Officepaketet som främsta verktyg. Svenska och engelska är ett språkkrav i tal och skrift eftersom kontakt med kunder utrikes samt inrikes kommer att förekomma. Vidare har du körkort B eftersom resor förekommer i tjänsten. Vi ser positivt på om du innehar en utbildning som relaterar till branschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bro & Tak. Du är en härlig och positiv person som ser möjligheter i stället för hinder och löser problem på ett smidigt sätt. Du är en "doer" som har ett eget personlig driv som smittar av sig på kollegorna för att uppnå resultat.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bro & Tak är specialister inom tak, tätskikt, tilläggsisolering och reparation av utomhuskonstruktioner i betong, däribland broar, parkeringsdäck, terrasser och balkonger. Företaget är Umeåbaserat och har varit verksamma sedan 1993. Bro & Taks arbetsområde är i stort sett hela Sverige och kunderna är huvudsakligen de rikstäckande byggbolagen och fastighetsägare men också privatpersoner. För Bro & Tak är kunden alltid i fokus!
Om du vill läsa mer om Bro & Tak, läs gärna mer på deras hemsida: www.brootak.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.