Är du Bro & Taks nästa skickliga tätskiktsmontör?

Är du Bro & Taks nästa skickliga tätskiktsmontör?

Är du en händig person som trivs att arbeta på högre höjder? Tycker du om att resa och ser positivt på att ha en variationsrik vardag? Sök då tjänsten som tätskiktsmontör till Bro & Tak i Umeå redan idag. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bro & Taks räkning en tätskiktsmontör till deras härliga gäng. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bro & Tak. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Bro & Tak har 40 engagerade medarbetare med olika befattningar internt. Verksamheten finns på två orter, Örnsköldsvik och Umeå. Nu vill de göra en satsning och utöka sin personalstyrka med ytterligare personal som kan bidra med en härlig stämning på plats. I början av din anställning kommer du att arbeta med en erfaren kollega som dessutom blir din mentor på plats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bro & Taks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som tätskiktsmontör kommer du få möjlighet till varierande arbetsplatser och vyer, alltifrån broar, parkeringsdäck, terrasser till yttertak. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att varmluftssvetsa tätskiktsmattor och tillsammans med en erfaren kollega kommer du att utföra dina uppdrag på olika orter i länet. Arbetstiderna kommer främst att vara vardagar mellan 07:00-16:00.

Vanliga arbetsuppgifter:
  • Varmluftssvetsning av tätskiktsmattor
  • Utföra olika projekt
  • Resor inom länet
Vi söker dig som

har ett B-körkort eftersom resor förekommer i tjänsten. Vidare talar och skriver du svenska obehindrat eftersom tjänsten förutsätter det. Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna någon praktisk linje. Vidare är det meriterande om du även har tidigare liknande arbetslivserfarenhet, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bro & Tak. Du är en glad person som inte är rädd att visa framfötterna. Du är villig att lära dig och du trivs med att få ansvar tilldelat.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bro & Tak är specialister inom tak, tätskikt, tilläggsisolering och reparation av utomhuskonstruktioner i betong, däribland broar, parkeringsdäck, terrasser och balkonger. Företaget är Umeåbaserat och har varit verksamma sedan 1993. Bro & Taks arbetsområde är i stort sett hela Sverige och kunderna är huvudsakligen de rikstäckande byggbolagen och fastighetsägare men också privatpersoner. För Bro & Tak är kunden alltid i fokus!
Om du vill läsa mer om Bro & Tak, läs gärna mer på deras hemsida: www.brootak.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.