Är du resultatinriktad och van att arbeta mot uppsatta mål? En naturlig ledare som visar vägen för sin arbetsgrupp, en ledare med rätt inställning och handlingskraft. Vi på Bro & Tak växer, vi söker en projektledare som ska axla både större och mindre projekt med grymma resultat, precis som vi är vana vid.

Bro & Tak är ett privatägt bolag med 40 anställda med kontor i Umeå, Lycksele och Örnsköldsvik. Som Projektledare hos oss arbetar du nära våra takmontörer och ledningen, vilket innebär att du är med och påverkar och beslutar tillsammans.

Inledningsvis i din anställning kommer du att följa en erfaren kollega som kommer att vägleda dig. Detta är för att du ska få goda förutsättningar i din roll som projektledare i vår bransch. Dina arbetstider kommer att vara vardagar kl 07:00-16:00.

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Bro & Tak har du ansvar för projekt och ska leda mindre arbetsgrupper. Du har även ansvar för att projekten utförs med god kvalité. Vidare ska du följa upp kalkyler, hantera inköp och göra uppföljningar av det arbete som har utförts och se till att budgeten följs. Du kommer att göra rapporteringar av projekten kontinuerligt gentemot ledningen och ha god kommunikation med uppdragsgivare och medarbetare. Som projektledare arbetar du med frihet under ansvar, du kan påverka och utveckla hur dina arbetsdagar ska se ut.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Leda personal
  • Följa kalkyler
  • Driva projekt
  • Rapportering
  • Inköp
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som projektledare. Du har god datorvana, du kommer arbeta med Officepaketet som främsta verktyg. Svenska och engelska är ett språkkrav i tal och skrift eftersom kontakt med kunder utrikes samt inrikes kommer att förekomma. Vidare har du körkort B eftersom resor förekommer i tjänsten. Vi ser positivt på om du innehar en utbildning som relaterar till branschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bro & Tak. Du är en person som ser möjligheter i stället för hinder och löser problem på ett smidigt sätt. Du är en "doer" som har ett eget personligt driv som smittar av sig på kollegorna för att uppnå resultat.

Anställningsstart: Omgående.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Utbildning
Gymnasial utbildning (Meriterande)

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Mer info
Kontaktperson Vlora Ramadani
Telefon 070-3011105
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brootak.se
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister inom tak, tätskikt, tilläggsisolering och reparation av utomhuskonstruktioner i betong, däribland broar, parkeringsdäck, terrasser och balkonger.

Företaget är Umeåbaserat och har varit verksamma sedan 1993.

Vi har kontor i Umeå, Örnsköldsvik och Lycksele och sysselsätter cirka 40 helårsanställda och upp mot 70 säsongsarbetare då det går för högtryck. Givetvis arbetar vi även med traditionella taktäckningar med tätskiktsmatta, i folkmun kallat "papptak".

Sedan 2009 är vi auktoriserade av Stirling Lloyd för deras flytapplicerade tätskikt där vi valt att arbeta med deras Eliminator, då vi anser att det är marknadens just nu bästa produkt för våra nordiska klimat.

Vi är auktoriserad entreprenör för både Isover och Paroc och utför alla förekommande lösullsinstallationer för både byggföretag, fastighetsägare och privatpersoner i norra Sverige.

Vårt arbetsområde är i huvudsak norra Sverige och våra kunder är huvudsakligen de rikstäckande byggbolagen och fastighetsägare men vi hjälper givetvis även privatpersoner med deras projekt.

För oss är kunden alltid i fokus och vi löser era önskemål. Välkomna!