Leveransledare till Bredband2 i Umeå!

Leveransledare till Bredband2 i Umeå!

Dina arbetsuppgifter

Som leveransledare hos oss kommer du ansvara för att skapa införandeplaner för leveranser till publika och större kunder. Vidare kommer du ansvara för leveranser vid större implementeringar och genomgående arbeta med projektledning, löpande kundkontakter, datainsamling, och koordinering. Du arbetar tätt tillsammans med övriga avdelningar hos oss, med huvudmålet att säkerställa framgångsrika leveranser efter våra kunders behov och önskemål.

Tjänsten kräver ett stort eget ansvar och att du kan ta självständiga beslut - ibland under tidspress. Det är även viktigt att du är social och tycker om att skapa ett nätverk då du, för att nå resultat i din roll, är beroende av många andra medarbetares arbetsinsatser. Rollen kräver att du snabbt kan växla mellan operativa och strategiska frågor. Du är också kundfokuserad, strukturerad, affärsmässig och professionell i din framtoning.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Din profil

För att passa i denna roll tror vi att du har en gedigen erfarenhet inom projektledning och vet vad det innebär att samordna större projekt. Har du dessutom erfarenhet från Telecom och/eller IT-branschen är detta meriterande men inget krav.

Som person vill vi att du besitter en hög social kompetens, är driven, engagerad och flexibel. Vidare ser vi att du är strukturerad, noggrann och självgående. Du har goda datakunskaper och mångårig erfarenhet av arbete i Officepaketet, samt större affärssystem. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?
Vi som arbetsgivare vet att välmående personal är av största vikt för att också företaget ska vara välmående och därför har vi ett friskvårdsprogram som alla anställda erbjuds att delta i, där man som anställd kan träna ihop möjlighet till ledig tid. Utöver detta erbjuder vi våra anställda friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvårdstimme med gym i samma lokaler. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö, med stor möjlighet till personlig utveckling. Du kommer att arbeta i nya och moderna lokaler som erbjuder en mycket bra arbetsmiljö.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson på tfn: 0733-51 27 25 eller Jennifer Åström Gustafsson på tfn: 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 7 mars, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733-51 27 25
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Börsnoterade Bredband2 är i en spännande fas. I slutet av 2020 förvärvade företaget en stor konkurrent i form av A3 och har på kort sikt fördubblats i storlek. Omsättningen 2020 för de två sammanslagna bolagen var 1,5 miljarder kr och det finns inga planer på att sakta ner. På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser vi till att våra medarbetare utvecklas i såväl arbetsuppgifter och roller som på det personliga planet.

Vi vet att det är våra medarbetares värdefulla arbete som är grunden till vår framgång, därför visar vi uppskattning gentemot varandra. Tillsammans uppmärksammar vi kollegor som utmärker sig under året och arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra.

I vår gemenskap är alla välkomna och vi behandlar varandra med respekt. Vi strävar tillsammans mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag.

Vill du bli en del av Bredband2? Välkommen med din ansökan!

Är du en van projektledare med god struktur och planeringsförmåga? Är du analytiskt lagd, gillar att arbeta i en koordinerande roll och dessutom gillar ta ett stort ansvar? Vi söker dig som vill arbeta med leveransledning av våra större kunder på både strategisk och operativ nivå, där du tillsammans med dina kollegor hjälper kunden hela vägen från start till mål.