Utvecklingsingenjör hos Sanmina i Örnsköldsvik

Utvecklingsingenjör hos Sanmina i Örnsköldsvik

Är du i början av din karriär och är redo för ett spännande nästa steg? Vill du arbeta med utvecklingsarbete i en miljö med betoning på högkvalitativa produkter? Hos Sanmina erbjuds du en varierad roll inom utveckling av testsystem med slutprodukter inom medicinsk elektronik!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sanmina-Sci AB.

Om företaget

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanikprodukterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Deras lokala och globala närvaro, teknologi och lösningar, borgar för att de konkurrenskraftigt hjälper sina kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Sanmina producerar ett brett sortiment av laboratorie- och användningsställen bloddiagnostik, molekylär diagnostik, blodseparation och hanteringsutrustning. De designar och tillverkar ultraljudssystem, CT, MR, kärnmedicinska system, röntgensystem, patientmonitorer och medicintekniska apparater.

Arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör arbetar du med att utveckla testsystem på uppdrag av kund. Testsystemen används sedan vid produktion av bland annat medicinsk utrustning. Med stor noggrannhet mäter och styr du exempelvis temperaturer, vätskevolymer, lägen, rörelser, spänningar och strömmar. Vidare i din roll hjälper du till med samordning av programvara, elektronik och mekanik i utvecklingsprojekten.

Utifrån funktionella tekniska krav diskuterar du funktioner med kund för att sedan ta fram systemlösningar och analyserar sedan resultatet av det färdiga systemet. Du ingår i utvecklingsteamet som består av 8st medarbetare. Du förväntas bidra med teknisk kunskap under hela processen från offertarbete till leveransprojekt.

* Utvecklar testsystem
* Hjälper till med samordning av programvara, elektronik och mekanik i projekten
* Diskuterar tekniska krav och funktioner med kund

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildad ingenjör, gärna med inriktning teknisk fysik eller elektronik
* Erfarenhet av systemutveckling, gärna inom C# eller Labview
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* Erfarenhet inom utveckling inom testsystem är meriterande

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Som person är du målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar sedan hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och kunna prestera mer. För att trivas i den här rollen gillar du att jobba i ett högt tempo och du kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Örnsköldsvik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklingsingenjör, systemutveckling, programmering, Labview, teknisk fysik, elektronik, ingenjör, test, testsystem, testsystemprodukter, testingenjör, programvara, Sanmina, OEM, Örnsköldsvik, medicinsk teknik, industri, labbutrustning, produktutveckling, funktionsblockprogrammering, realtidssystem, MATLAB

Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.