Testare inom energisektorn

Testare inom energisektorn

Är du intresserad av test och har erfarenhet från energisektorn eller kundtjänst?
Du erbjuds att delta i ett stort projekt där du arbetar med test av ett helt nytt IT-system ute hos slutkund!


Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFör kunds räkning söker Bravura en testare i Umeå.

Företaget du kommer att arbeta på vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har som mål att vara förstahandsvalet för kunder som vill förnya sina affärsverksamheter. De kombinerar mjukvara och tjänster med ett starkt driv för innovationssamarbeten och ekosystem.

ArbetsuppgifterSom testare arbetar du med test kopplat till organisationens leverans till en slutkund i Umeå där man ska utföra manuella tester på deras system.

Projektet i stort handlar om att leverera ett nytt system till en slutkund inom energisektorn. Det nya systemet ska öka effektiviteten genom att digitalisera och automatisera kärnverksamheten och processer såsom försäljning, kundservice, orderhantering och fakturering.

Du kommer att ingå i ett team som tillsammans testar systemet innan det lanseras. Det är här dina erfarenheter av energibranchen och/eller arbete inom kundtjänst blir värdefulla för övriga medlemmar i teamet. Bravura har idag flera medarbetare anställda i temaet.

Arbetsuppgifterna består av att följa instruktioner utifrån en testorder i olika steg, där du testar olika funktioner och sedan avrapporterar samt dokumenterar hur systemet svarar. Främst så handlar det om att avgöra om det fungerar felfritt eller inte samt avrapportera det.

Du kommer att få en god introduktion i uppdraget, en genomgång i arbetssätt och praktisk information om hur arbetet ska genomföras. Det kommer att finnas experter på området tillgängliga under projektets gång.

Arbetstiderna är vardagar klockan 8-17.

Formella krav
  • Du har gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning inom IT är meriterande
  • Arbete inom energisektorn är meriterande
  • Arbete inom kundtjänst är meriterande
  • Erfarenhet av manuella tester är meriterande
  • Svenska i tal och skrift samt engelska i främst skrift
För att lyckas i rollen behöver du ha en förmåga att arbeta självständigt där du strukturerar ditt arbete. Du har en god förmåga att rapportera vidare det arbete du utfört och vilka resultat dina tester visat. I ditt samarbete med övriga projektmedlemmar är du tydlig i din kommunikation och har bra förmåga att samarbeta.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram till årskiftet. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult.

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Umeå
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: manuella tester, systemtestare, test, IT, energibolag, energisektorn, energibranchen, elbolag, exel, rapportera, data, backend, frontend, systemlösning, umeå, kundtjänst, system, gymnasieutbildning, datateknik, teknik
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.