Teknisk support / support / teknik / energi till Schneider Electric

Teknisk support / support / teknik / energi till Schneider Electric

Trivs du i en roll med många kontaktytor och att vara med i hela kedjan i ett projekt? Har du ett intresse för teknik och fastigheter? Här får du chansen att vara med på Schneider Electrics fortsatta framfart inom digitalisering.

Om företagetSchneider Electric har som mål att allt de gör skall hjälpa kunderna att minska sitt Carbonfootprint. Nordic Connected Services (NCS) är en nordisk organisation som finns i varje nordiskt land genom ett lokalt serviceteam som jobbar nära alla Schneider Electrics affärsområden och deras kunder. Du kommer att tillhöra teamet Building Analytics som är ett av tre team som arbetar från Umeå i norr till Lund i Söder och är totalt åtta personer.

ArbetsuppgifterSom teknisk support inom Building Analytics spelar du en viktig roll i att supportera och hjälpa företagets kunder med ärenden kring deras fastigheter. Du är delaktig från början av projekten då du sköter "Setup:en", vilket innebär att du ansvarar för att lägga upp nya fastigheter/byggnader i programmet Building Analytics. Du följer sedan projektet till den mer förvaltande fasen som består av teknisk support. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar veckovisa kontroller för att upptäcka problem som uppstått kring fastigheterna som är anslutna till BA-anläggningarna gällande värme, ventilation eller kyla. Du rapporterar då detta till kund och kontaktar lokala tekniker som åtgärdar problemet. En del av dina arbetsuppgifter är även att iordningställa kvartalsrapporter och vid behov medverka vid kundpresentationerna.

Du erbjuds en gedigen introduktion för att du skall få de allra bästa förutsättningarna att lyckas i din roll.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, meriterande med inriktning energi eller energieffektivisering
  • Goda IT-kunskaper, meriterande om du tidigare arbetat med Vista och Struxureware
  • Grundläggande kunskap inom systemuppbyggnad (värme, ventilation och kyla) i fastigheter
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, flytande i både tal och skrift
För att trivas i rollen tror vi att du trivs med att ta ansvar för ditt eget arbete och driver självständigt dina processer framåt på en arbetsplats där din lösningsfokuserade inställning uppskattas. Du drivs av komplexa arbetsuppgifter och motiveras av att förstå bakomliggande faktorer till problem. Genom att aktivt ta ägandeskap bibehåller du genom hela processen en hög servicegrad och en god kvalitet för kunden. Vidare ser du ett värde i att arbeta i team tillsammans med kollegor och du är trygg i kontakt med nya människor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk support, support, teknik, energieffektivisering, IT, IoT, fastigheter, energi, schneider, Umeå
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Bravura finns jobb både för dig med erfarenhet och för dig i början av karriären. Bravura hjälper företag över hela Sverige med bemanning och rekrytering inom tjänstemannaområdet. Vi särskiljer oss genom vårt stora engagemang och vår dedikation till att alltid hitta de smartaste lösningarna. Vi tror på att ständigt försöka förenkla och förbättra rekryteringsprocessen för alla parter genom att vara flexibla och snabba, men samtidigt erbjuda ett engagerat och personligt bemötande. På detta sätt kan vi garantera ett lyckat rekryteringsresultat för både företag och kandidat.