Nätverkstekniker till Atea

Nätverkstekniker till Atea

Har du erfarenhet av nätverk och vill arbeta i en relationsskapande roll? Lockas du av att få arbeta i ett av Sveriges vassaste nätverksteam? I rollen som nätverkstekniker hos Atea får du arbeta i en utmanande miljö med kompetenta kollegor över hela landet där du får chansen att utvecklas över tid.

Om företagetAtea är det svenska landslaget inom IT-infrastruktur och har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med och bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för Atea är det viktigt att du liksom Atea lever efter dessa värderingar. För dig som vill en del av laget i rollen som IT-specialist inom nätverk finns stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsmiljön på Atea präglas av hjälpsamhet och högt i tak oavsett vilka arbetsuppgifter det handlar om. Du har som anställd stora möjligheter att påverka då vi arbetar med kontinuerligt förbättringsarbete och välkomnar lösningsfokuserade förslag. Då rollen är kundnära och händelsestyrd är arbetstempot relativt högt och det är kort tid mellan idéer och implementation. Rollen är placerad i Umeå där även Ateas datacentret är.

ArbetsuppgifterI rollen som nätverkstekniker kommer du att arbeta med hantering av nätverkstjänster till Ateas kunder. Du kommer att arbetet med LAN, WLAN, brandväggar, lastbalansering samt produktion av centrala tjänster för Ateas bakomliggande datacenter-plattform. I arbetsuppgifterna ingår även felsökning av hård- och mjukvarurelaterade incidenter samt support och drift av nätverksutrustning. Du kommer bli en del av ett kompetent team som arbetar i nära samarbete med varandra för att säkerställa bra och hög leverans till kunderna. Arbetet sker remote vilket innebär att du bistår kunderna från kontoret i Umeå.

Formella krav
  • 5 års erfarenhet som nätverkstekniker
  • Erfarenheter av Next Generation Firewalls
  • Kunskaper i Linux
  • Erfarenhet av Cisco ASA och Cisco ACI
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska
  • B-körkort
Vi söker dig med fem års erfarenhet som nätverkstekniker som har en stark drivkraft att fortsätta utvecklas samt kan styra ditt eget arbete framåt. Rollen innebär sociala kontakter vilket förutsätter att du är kommunikativ och trivs att samarbeta med andra samt gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Vidare tror vi att du som söker är ansvarstagande, lösningsorienterad och prestigelös i ditt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Atea har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Atea en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Nätverkstekniker, tekniker, nätverk, Atea, Cisco ASA, Cisco ACI, Svenska, engelska, felsök, fortigate NGFW, hypervisor, LAN, WLAN
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.