Nätverkskonsult / Cisco till Cygate

Nätverkskonsult / Cisco till Cygate

Vi söker dig som vill jobba med nätverkslösningar i absolut teknisk framkant. Cygate är en ledande aktör på marknaden där du får chansen att utvecklas och arbeta som konsult hos stora spännande företag i regionen.

Om företagetCygate är specialiserade inom systemintegration för IT och telekommunikation med cirka 800 medarbetare på 21 orter i Sverige. Kulturen präglas av starkt teknikintresse och en hög servicenivå. Företaget är en del av Telia Company och besitter bred teknisk kompetens med höga certifieringar inom it-infrastruktur samt är en molnleverantör.

Cygate erbjuder dig en möjlighet att arbeta med komplexa tjänsteleveranser mot de största kunderna inom både offentlig och privat sektor. Arbetet fördelas mellan cirka 15 andra konsulter, 3 projektledare och en konsultchef.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult. Cygates intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ArbetsuppgifterSom nätverkskonsult på Cygate arbetar du brett med installation, konfigurering, felsökning och rådgivning inom nätverk- och säkerhetslösningar. Du samarbetar med attraktiva kunder inom både offentlig och privat sektor där din expertis stöttar kunden i både produktnära och funktionella frågor. Du arbetar med både korta och långsiktiga lösningar för att i kundsamarbetena ta stort ägandeskap gentemot dina arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på kommunikation och lyhördhet med dina kunder för att proaktivt upptäcka och lösa kundernas problem. Arbetet sker både på distans och på plats hos kund.

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet inom nätverksteknik.
  • Du har jobbat med installation och felsökning av Ciscos trådlösa nätverk i minst 3 år med daglig drift av Cisco WLAN-controllers och Cisco ISE.
  • Erfarenhet från likande roll där du suttit kundnära
  • Meriterande med certifikat såsom CCNA eller CCNP
  • Kunskap inom IT-säkerhet såsom brandväggar, certifikatshantering, DNSSEC etc är starkt meriterande.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.
För att lyckas i rollen är du som person handlingskraftig och driven samt bekväm i en kundnära roll där du får möjligheten att verka på lång sikt. Utöver detta är du en lyhörd person som motiveras av att agera problemlösande i ditt arbete. För att trivas hos Cygate är du en kommunikativ person som drivs av att leverera och att skapa goda samarbeten, både internt och externt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Sundsvall, Luleå eller Umeå
Lön: Enligt överenskommelse.
Kontakt: jenny.persson@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverk, nätverksteknik, network, telekom, cisco, checkpoint, HP, juniper, Aruba, WLAN, LAN, VAN, network engineering, consulting, tech, telco, integration, system integration, nätverkskonsult
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.