Merchandiser / Retail Merchandiser / Butikskommunikatör

Merchandiser / Retail Merchandiser / Butikskommunikatör

Har du erfarenhet inom butiksförsäljning och vill du ta nästa steg i karriären? Lockas du av en varierad roll där du får ta egna initiativ? Vi söker dig till en tjänst som Merchandiser till expansiva Stanley Black & Decker.

Om företagetStanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter. Företaget sysselsätter närmare 40 000 medarbetare globalt och är verksamma i mer än 175 länder. Det nordiska huvudkontoret ligger i Göteborg, där det arbetar cirka 50 personer. De söker nu en Merchandiser till deras norra region som vill vara med och bidra till deras fortsätta tillväxt. Du har ett upptagningsområde som gör att tjänsten innebär resor samt regelbundna övernattningar.

ArbetsuppgifterSom Merchandiser ansvarar du för att Stanley Black & Deckers produkter frontas på ett bra och effektivt sätt i återförsäljarnas butiker. I rollen arbetar du med att bygga och aktivera kampanjer samt exponera varumärken och produkter på bästa möjliga sätt i butiken. Till din hjälp har du riktlinjer och instruktioner för hur butiksytan och eventuella kampanjer ska byggas. Vidare arbetar du tillsammans med Stanley Black & Deckers lokala säljteam och som del av den svenska säljorganisationen, vilka stöttar dig kring vilka butiker som ska besökas och vad som är prioriterat. Som Merchandiser har du även ett nära samarbete med företagets kunder, där dina intressenter kan vara allt från butikssäljare till butikschefer på varuhusen. Här erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper inom försäljning i en roll som innebär eget ansvar, flertalet sociala kontakter och en varierad vardag.

Formella krav
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i butik
  • Du är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Du har B-körkort
  • Erfarenhet av att bygga butiker och kampanjer ses som meriterande
Vi tror att du som söker är en person som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt eget arbete framåt samt tar initiativ för att nå dina mål. Att arbeta i en kommunikativ roll och att ha återkommande kundrelationer ser du som motiverande. Vidare har du förmågan att samarbeta med andra och du ser positivt på en roll som innebär en föränderlig vardag.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Stanley Black & Decker.

Start: 13 januari önskvärt
Plats: Du utgår från hemmet och du erbjuds ett Home Office samt en bil du använder i tjänsten. Ditt upptagningsområde sträcker sig längst med kusten från Luleå till Sundsvall. Majoriteten av dina kunder finns dock runt Umeå samt Örnsköldsvik.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Merchandiser, Retail Merchandiser, Visual Merchandiser, butikskommunikatör, butikskommunikation, VM, butik, butikssäljare, kampanj, retail, butiksmedarbetare, detaljhandel, rekrytering
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.