Mätingenjör / Mättekniker till Metria

Mätingenjör / Mättekniker till Metria

Har du erfarenhet av att arbeta som mätingenjör och vill fortsätta utvecklas med varierande uppgifter? Är du intresserad av att arbeta i team med projekt i ett växande företag? Nu erbjuds en spännande tjänst till Metria.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Metria.

Om företagetI en allt mer digital verklighet krävs ett nytt sätt att se på världen. Med geodata som hjärtat i allt vi gör skapar Metria insikter som hjälper deras kunder till smartare, säkrare och grönare beslut. Metria analyserar och visualiserar hur verksamheter fungerar idag och realiserar förutsättningarna för företagande och samhällsbyggnad imorgon.

Metria är 260 medarbetare på 21 kontor som är specialister inom bland annat geodata, geodesi, fjärranalys och GIS-utveckling. Alla har de en och samma drivkraft: att tillsammans med deras kunder bygga ett smartare, säkrare och grönare Sverige.

Att vara en del av Metria innebär att du genom mod, nyfikenhet och respekt leder deras kunder till nya insikter som ritar om deras karta. Vill du vara med och göra skillnad?

ArbetsuppgifterI rollen som mätingenjör driver du flera projekt parallellt med varandra. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak inmätning och utsättning på mark och anläggningsprojekt samt att du ansvarar för dokumentation och relationshandlingar. Vidare har du ett nära samarbete med maskinister och markarbetare ute på fält och utför administrativa arbetsuppgoter.

Du ingår i ett team med andra mätingenjörer där ni delar erfarenheter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 3 års arbetslivserfarenhet som mätingenjör.
  • Högskoleexamen inom teknik, bygg eller annan mätutbildning som bedöms likvärdig är meriterande.
  • Erfarenhet av maskinstyrning, AMA-koder och stomnät är meriterande.
  • B-körkort.
I rollen som mätingenjör driver du dina egna projekt och trivs därav att arbeta under stort eget ansvar. Du är kreativ och samtidigt strukturerad samt värdesätter noggrannhet i ditt arbete. I arbetet har du mycket kontakt med kollegor och andra aktörer därav har god förmåga att kommunicera och uppskattar att samarbeta med andra. därtill har du förmågan att se och lösa problem.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mätingenjör, mättekniker, tekniker, Umeå, Västerbotten, ingenjör, teknik, byggteknik
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!