Junior Leveransprojektledare till Rejlers

Junior Leveransprojektledare till Rejlers

Har du en bakgrund inom telekombranschen och vill utvecklas i en projektledande roll? Vi söker en junior leveransprojektledare till Rejlers. Detta är en bra möjlighet för dig som vill ta nästa steg i karriären!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Rejlers. Det finns goda möjligheter till förläning av updraget och anställning på sikt inom Rejlers.

Om företagetRejlers erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena: energy, buildings, telecom, industry och infra. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar de fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Inom området telekommunikation erbjuder Rejlers kvalificerade tjänster inom områdena nätplanering, projektering, Site Aquisition (SA), driftsättning, drift- och underhållsplanering, byggledning, BAS-P, transmission och mätningar.

ArbetsuppgifterI rollen som leveransprojektledare ansvarar du för att driva projekt till Rejlers slutkund inom telekombranschen. Till en början bistår du de befintliga projektledarna i deras uppdrag för att sedan övergå till att driva egna projekt. I övergången har du fortsatt stöttning av de seniora leveransprojektledarna i dina egna projekt.

Som leveransprojektledare mottar du beställningar från kund. I samråd med övriga projektledare upprättar du en tidsplan, samt nätverksskiss/design för projektet. Utöver det har du tät kontakt med den tekniska leveransen där du ansvarar för att teknikerna har rätt förutsättningar för att utföra deras arbete. Bland annat beställer du material och tillhandahåller dokumentation som panelkort och nätverksskisser. I takt med att rollen utvecklas ansvarar du även för att projektet följer den utsatta tidsplanen.

Formella krav
  • Erfarenhet och/eller kompetens inom telekombranschen
  • Kompetens inom fibernät och aktiv nätverksutrustning
  • Erfarenhet av Excel
  • Erfarenhet av provisioneringssystem är meriterande
I rollen som leveransprojektledare har du en drivande roll i projekt, vi ser därför att du är en person med stort engagemang och en förmåga att driva arbetet framåt. Vidare så har du kontakt med både beställare, interna medarbetare och underentreprenörer. Vilket kräver att du har en god kommunikationsförmåga. Eftersom du planerar och samordnar projekt ser vi att du har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverk, telekom, telekommunikation, fiber, fibernät, leverans, projekt, projektledning, ledarskap, koordinering, planering, teknik, IT
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!