Gruppchef inom produktion sökes till APL

Gruppchef inom produktion sökes till APL

Har du erfarenhet av ledarskap och tillverkningsindustri? Har du dessutom arbetat med Lean som verktyg för ständiga förbättringar och vill fortsätta att utvecklas inom det som gruppchef på läkemedelsföretaget APL?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos APL.

Om företagetAPL utvecklar och tillverkar extemporeläkemedel och särläkemedel på uppdrag av samhället och andra läkemedelsföretag för att skapa största möjliga patientnytta. De utvecklar och tillhandahåller ett medicinskt ändamålsenligt och kvalitetssäkrat sortiment av individanpassade läkemedel.

APL har som ambition att vara marknadens mest attraktiva samarbetspartner och arbetsplats för utveckling och tillverkning av extempore och läkemedel där medarbetarengagemanget är i fokus. APL bedriver verksamhet på fyra orter och har totalt cirka 550 medarbetare.

Nu söker vi en prestigelös och driven gruppchef till avdelningen syning, etikettering och paketering vid tillverkningsenheten i Umeå.

ArbetsuppgifterI rollen som gruppchef är ditt huvudsakliga ansvar att leverera mot APL:s uppsatta kvalitets-, säkerhets-, leverans- och budgetmål. Du har personalansvar och leder ett team om 18 medarbetare, där ditt fokus är att säkerställa leveransen enligt de fastställda KPI:erna. Tillsammans med de tre andra gruppcheferna genomförs dagliga möten samt planering av bemanning och logistik. Du arbetar både strategiskt och operativt där ditt fokus också är att entusiasmera och coacha ditt team i det dagliga arbetet.

Formella krav
  • Bakgrund från ett tillverkande företag
  • Erfarenhet av ledande befattning med personalansvar
  • Erfarenhet av förbättringsarbete, såsom Lean, 5S, Six Sigma eller Kaizen
  • Utbildning på akademisk nivå (meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • GMP (mertierande)
Vi söker dig som vill vara med på APL:s förändringsresa och som har en utpräglad drivkraft att leverera mot mål. Utöver din vilja att arbeta med ständiga förbättringar har du ett tydligt kommunikativt ledarskap med förmågan att lyfta och stärka dina medarbetare. Vi ser att du är lyhörd och prestigelös i ditt arbetssätt. Därtill är du uthållig, positiv och social som person. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse

Innan ev. anställning kommer du att få göra en alkohol-/drogtest samt ska du lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!