Fastighetsmäklare / Kontorschef till JNF

Fastighetsmäklare / Kontorschef till JNF

Är du en registrerad fastighetsmäklare med stort driv och engagemang? Trivs du med eget ansvar och chansen att få sätta din egen prägel på arbetsvardagen? Då kan det här vara något för dig! Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB söker just nu en motiverad och utåtriktad medarbetare till deras kontor i Umeå.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos JNF.

Om företagetJNF är en fastighetsförmedling i en spännande tillväxtfas. Med ett nytänkande arbetssätt, driv och energi förmedlar de bostadsrätter, villor, fritidshus och kommersiella fastigheter. Att ta vara på möjligheter, skapa möjligheter och leverera över förväntan är en röd tråd hos medarbetarna på JNF.

Idag har de kontor i Kiruna, Gällivare, Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå. Tillsammans bildar de en gemenskap med fokus på energi, engagemang och trygghet för att skapa lyckade samarbeten.

ArbetsuppgifterI denna roll arbetar du som fastighetsmäklare men har även rollen som kontorschef. I samband med JNFs tillväxt söker de nu en person som är redo att ta nya kliv in i en roll med utökat ansvar och inflytande. Tanken är att du initialt tar ansvar för dina egna uppdrag men inom kort får tillökning av en säljkoordinator som blir din högra hand. Du har huvudansvaret för alla steg i förmedlingsuppdragen men fördelar arbete till koordinatorn utifrån behov. Arbetssättet bygger på samarbete och förtroende.

Rollen innefattar ett marknadsförande arbetssätt där du tar vara på varje tillfälle för att skapa nya kontakter och möjligheter, att värna om och förvalta nya relationer är en viktig del för ett framgångsrikt arbete. Hos JNF finns sällan hinder utan här får du vara med och skapa, utveckla och förbättra företaget. För att komma in i rollen som blir du väl introducerad och får värdefull företagsinformation samt utbildning inom JNFs strategier. Värt att tillägga är att JNF erbjuder branschens bästa förmåner gällande lön och möjlighet till pensionsavsättning.
  • Ansvar för att driva förmedlingsuppdrag av olika fastigheter
  • Marknadsföring och försäljning i viss mån
  • Skapande och förvaltande av relationer
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Registrerad fastighetsmäklare
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort
Vi söker dig som är mån om din egna utveckling och trivs med stort eget ansvar. Förutom energi och vilja drivs du av att ta initiativ, prestera samt att leverera en högkvalitativ service. Du ser möjligheter i möten och bygger på ett genomtänkt sätt relationer till andra människor, såväl internt som externt. Du är lyhörd och öppen för olika människor. Därtill ser vi även att du är förtroendeingivande, strukturerad och professionell i ditt utförande och bemötande. Stor vikt läggs kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetsmäklare, mäklare, fastigheter, fastighetsförmedling, Jonas Nilsson fastighetsförmedling, kontorschef, heltid, Umeå
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!