Fältsäljare/ projektledare till Grönborgs Bygg

Fältsäljare/ projektledare till Grönborgs Bygg

Är du en erfaren säljare som vill arbeta med kundnära försäljning under stort eget ansvar? Drivs du av affären och vill utvecklas som säljare?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura.

Om företagetGrönborgs bygg grundades 2016 och har sedan starten ökat både i omsättning och personalstyrka. De är verksamma i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Östersund och Umeå. Företaget erbjuder fönster av hög kvalité som beställs efter mått, krav och önskemål. Arbetet är helt provisionsbaserat och anställningen kommer vara genom frilans finans. Vilket innebär att du skapar en profil helt kostnadsfritt på frilans finans och fakturerar sedan Grönborgs Bygg den överenskomna ersättningen som är baserad på din försäljning för månaden.

ArbetsuppgifterSom säljare/projektledare på Grönborgs Bygg arbetar du ute på fält med uppsökande försäljning hos privatpersoner inom ett speciellt distrikt. Ditt fokus kommer att ligga på att sälja fönster och eventuella tillbehör som persienner och fönsterbräder. Du tar mått på de befintliga fönsterna och beräknar kostnaderna samt informerar kunden om vilka fördelar det finns med att byta fönster. Du skriver avtal på plats med kunden samt lägger upp kredit och en plan för avbetalningen. I arbetsuppgifterna ingår även uppföljning under och efter monteringen av de nya fönsterna för att säkerhetsställa att kunden förblir nöjd.

Formella krav
  • Gymnasier utbildning är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • Goda datorkunskaper
Vi söker dig med erfarenhet av försäljning som trivs med att arbeta under eget ansvar samt är van vid att driva ditt eget arbete framåt. För att lyckes i rollen är du målmedveten, förtroendegivande och bra på att kommunicera med andra människor.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Umeå
Lön: Provisionsbaserad

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.