Butiksmedarbetare / Butik / Försäljning

Butiksmedarbetare / Butik / Försäljning

Är du en person som tycker om att träffa kunder och har en god känsla för service? Nu finns möjlighet att tillträda en spännande butikstjänst i Umeå!

Om tjänstenLägg in att detta är ett konsultuppdrag/ föräldravilariat på 12 månader med goda möjligheter till anställning på sikt.

Om företagetBravura söker för kunds räkning en butiksmedarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som butiksmedarbetare ansvarar du för att bevara och skapa nya kundrelationer. Du arbetar med att möta kunder i butiken och aktivt är ute på golvet för att guida kunderna i de digitala verktygen och visar produkterna. Du ger bästa tänkbara service till kunderna genom att besvara frågor om produkter, pris och teknisk support.

Formella krav
  • Du har erfarenhet av service och gärna inom butik
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Truckkort
I rollen som butiksmedarbetare har du en god känsla för service och tycker om att arbeta med försäljning och att ha kontakt med kunder. Du planerar och strukturerar ditt arbete samt att du driver ditt arbete självständigt framåt. Vidare har du en god social förmåga som inger förtroende och motiveras av samt är duktig på att bygga och bevara relationer med kunderna.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Butik, försäljning, butiksäljare, service, kundservice, truckkort, Umeå, Västerbotten
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!