Backup and Storage / Netbackup / Isilon storage

Backup and Storage / Netbackup / Isilon storage

Har du erfarenhet av lagrings- och backuplösningar samt intresse för felsökning? Nu finns möjlighet att utvecklas internt inom ett företag som arbetar med IT-infrastruktur. Bravura söker nu en IT-specialist för Ateas räkning!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos kunden.

Om företagetAtea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum, och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden. Vi finns nära din verksamhet på ett trettiotal orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr och stöttar dig på den digitala resan.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du med planering, driftsättning, felhantering och förvaltning av flera datacenter inom Sverige. Dagligen kommer du och dina kollegor jobba tillsammans med leverantör i allt gällande storage, backup och virtualisering. Allt detta sker inom en struktur och ett ramverk som bygger på Information Technology Infrastructure Library (ITIL).

Du ingår i en nationell tjänsteleverans där du arbetar med drift, förvaltning, projekt och förbättringsarbete inom ditt specialistområde. I rollen verkar du internt tillsammans med ditt team. Kunderna består av en mix både gällande storlek samt privat och offentlig sektor.

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet av datacenter, lagrings- och backuplösningar
  • Intresse för felsökning, optimering och felavhjälpning
  • Kunskap inom backup på djupare/enterprise nivå, Netbackup på djupare/enterprise nivå, erfarenhet av storage, Dell/EMC, Erfarenhet av HPE Server är meriterande
  • Behärska både svenska och engelska i tal och skrift
I rollen är du lösningsorienterad och tycker om att ha roligt med dina kollegor. Du planerar ditt arbete i förväg samt organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare så att deadlines hålls. Ditt arbetssätt präglas av hög motivation där du aktivt söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du kan lätt anpassa dig när förutsättningar förändras och du är flexibel i ditt tillvägagångssätt.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Umeå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: specialist, IT, datacenter, lagring, backup, enterprise, Netbackup, storage, ITIL, Dell, Dell/EMC, HPE, Server, HPE.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!