Affärsområdesansvarig vattenreningsteknik

Affärsområdesansvarig vattenreningsteknik

Envix har genom flera års forskning tagit fram en ny avancerad kemisk oxidationsteknik för rening av persistenta organiska ämnen i vatten och söker nu dig som vill vara med på resan med teknik- och affärsutveckling av vår banbrytande AOP*-teknik till en framtida kommersiell produkt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Envix Nord AB.

Om företagetEnvix Nord AB är ett miljöteknikföretag med bas i Umeå och Stockholm, men verkar över hela landet. De utgör en kombination mellan forskare, praktiskt erfarna konsulter och entreprenörer. Deras affärsidé och verksamhet bidrar till att minska belastningen på miljön och att öka hushållningen med naturens resurser.

På Envix jobbar experter inom tjänster för miljöteknik, jord, berg och vattenrening med kapacitet att framgångsrikt genomföra stora som små projekt, med både bredd och spets samlad under samma tak. Envix har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att hitta lösningar och åtgärda miljöproblem. Ofta är problemen komplexa och det krävs både expertkunskap och avancerad utrustning för att komma till rätta med dem.

Envix kan hjälpa till i alla delar av processen, antingen med olika tjänster eller med helhetslösningar där de analyserar problemet, tar fram en lösning och genomför de åtgärder som krävs. Envix jobbar med och har tillgång till alla konventionella vattenreningstekniker som kan kombineras och skräddarsys utifrån kundens specifika problemställning och vilka målämnen som önskar renas.

*AOP - Advanced Oxidation Process

ArbetsuppgifterI rollen som affärsområdeschef är du en del av ledningsgruppen. Ditt övergripande uppdrag är att driva och leda arbetet samt säkerställa att vi når företagets uppsatta mål, vilket innebär att du är ansvarig för resultatet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av marknadsanalys, kundkartläggning och försäljning av vattenreningsaffärer med fokus på Envix nya AOP-teknik i första hand i Sverige, men även utomlands. Tjänsten innefattar också ett övergripande personalansvar. Du kommer även ansvara för att ta fram och implementera rutiner som är optimerade för just Envix verksamhet.

Du har möjlighet att arbeta delvis på distans men förväntas att kunna resa i rollen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Försäljning av vattenreningsaffärer
  • Resultatansvar för affärsområdet
  • Personalansvar för affärsområdet
  • Implementera rutiner och utveckla affärsområdet tillsammans med kollegor
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Flerårig arbetslivserfarenhet som säljare inom ett tekniskt område
  • Erfarenhet från ledande befattning med ekonomiskt ansvar
  • God vana av systemstöd
  • B-körkort
  • Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat
  • Erfarenhet av försäljning inom vattenreningsteknik är starkt meriterande
För att trivas i rollen som affärsområdesansvarig ser vi en driven entreprenör med sinne för affärsuppbyggnad och med kunden i fokus. Du har mycket god ledarförmåga, är tydlig, strukturerad och prestigelös samt är bra på att engagera och motivera andra för att nå bästa resultat.

Envix är ett familjärt bolag med korta beslutsvägar där du blir en del av en stark tillväxtresa. Detta är en spännande tjänst med stora möjligheter att utveckla affärsområdet och utvecklas i rollen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Umeå, Stockholm, även annan ort kan diskuteras, möjlighet till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Envix, Envix Nord, vattenrening, affärsområdesansvarig, affärsområdeschef, business developer, business manager, affärsutveckling, försäljning, säljare, teknisk försäljning, account manager, B2B, organisationsutvecklare, teknisk säljare, framtid, heltid, rekrytering, Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!