Projektledare till Bravida Ventilation i Umeå

Projektledare till Bravida Ventilation i Umeå

Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Du får också lära dig av kunniga kollegor, roliga projekt och ny teknik. Vi behöver en projektledare inom Ventilation som vill driva våra projekt och verksamhet framåt.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Bravida Way är vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång. Du är alltså en viktig kugge i helheten!

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och även interna utbildningar kopplade till din roll samt möjligheter till vidareutveckling, friskvårdsbidrag och andra fina förmåner.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Våra projekt är inom ventilationsinstallation och service. Du rapporterar till avdelningschef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom projektledning eller installationssamordnare. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera.

Du kommer bland annat att:
 • Ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
 • Utveckla och bevara kundrelationer
 • Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
 • Leda, planera resurser och engagera medarbetare
 • Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
 • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tillsammans skapar stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla tekniker hos oss.

Vem är du?
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi tror att du har med dig:
 • Du har lett projekt och drivit dem från start till mål
 • Svenska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Gärna en teknisk utbildning
 • Erfarenhet från installationsbranschen, arbete som ledande montör eller arbete inom ventilation är meriterande.
Som person är du resultatinriktad och har ett strukturerat arbetssätt eftersom det gör att du ror dina projekt i hamn. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och kan vara social för att upprätthålla viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Du gillar att utvecklas och vill lära dig tekniken- det du inte kan, det kan vi lära dig!
 • Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!
 • Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Intresserad?
Sista ansökningsdatum: 12 juni

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (25 dagar kvar)