Projektledare inom VS och entreprenad till Bravida

Projektledare inom VS och entreprenad till Bravida

Bravidas VS-avdelning i Umeå växer och söker dig som har något års erfarenhet av en ledande roll och är redo för nästa steg i karriären! Är du driven, framåt och har ett stort intresse för branschen? Då kan du vara Bravidas nya projektledare!

Hos Bravida i Umeå blir du en i gänget, de har kul tillsammans på jobbet och arbetar som en enhetlig grupp där alla delar är lika viktiga. Stämningen är öppen och vänlig och om du stöter på problem är hjälpen aldrig långt borta.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida.

På Bravidas VS-avdelning i Umeå finns i dagsläget 50 medarbetare, varav två projektledare. Projekten är förlagda i Umeå med några mils omkrets.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som projektledare blir du tilldelad projekt från avdelningschefen. Du har ett helhetsansvar för projektet vilket innefattar allt från ekonomi, dokumentation, kundkontakt och arbetsledning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Leda och fördela arbetet
  • Ansvara för kontakt med kunder, leverantörer, underentreprenörer
  • Verka för merförsäljning
  • Ansvara för projektets ekonomiska resultat
  • Säkerställa projektens tekniska genomförande
  • Ansvara för och säkerställa att företagets system för kvalitet, miljö- och arbetsmiljöfrågor följs
Vi söker dig som

har tidigare erfarenhet av en ledande roll. Du har erfarenhet av och kunskaper inom ekonomi, upphandling och förhandling. Du har körkort B samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du en teknisk examen ser vi det som meriterande, det är dock inget krav för tjänsten. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av branschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida.
Du är en drivande person som värdesätter ett bra samarbete med såväl kollegor som kunder. Du är professionell och affärsmässig i dialogen med kunder och har en fallenhet för sälj. I rollen som projektledare är din organisatoriska förmåga otroligt viktig och du når resultat genom att prioritera och hantera arbetsflödet på rätt sätt. Planering och struktur är A och O för dig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 072-050 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

"Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera." Läs gärna mer om Bravida på deras hemsida: https://www.bravida.se/
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)