Ledande montör till Bravidas VS-avdelning

Ledande montör till Bravidas VS-avdelning

Bravidas VS-avdelning i Umeå växer och söker en ledande montör! Har du erfarenhet av branschen och är redo för nästa steg i karriären? Då kan det vara dig vi söker! Läs vidare och sök tjänsten redan idag då den tillsätts omgående!

Hos Bravida i Umeå blir du en i gänget, de har kul tillsammans på jobbet och arbetar som en enhetlig grupp där alla delar är lika viktiga. Stämningen är öppen och vänlig och om du stöter på problem är hjälpen aldrig långt borta.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en ledande montör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som ledande montör hos Bravida arbetar du tätt tillsammans med företagets projektledare. Du rapporterar fortlöpande till projektledaren om arbetets utförande. Du styr processen ute i fält samt leder och fördelar arbetet. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Säkerställa att arbetet fortlöper enligt projektplan
  • Vara delaktig i utförandet av arbetet
  • Inköp av material efter överenskommelse med projektledare
  • Verka för merförsäljning
Vi söker dig som

har utbildning inom VVS samt några års arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av en ledande roll ser vi det som meriterande. Du har körkort B och tillgång till egen bil. Du behärskar svenska i tal och skrift då det krävs i kontakten med dina medarbetare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida.
Vi värdesätter din organisatoriska förmåga då den är avgörande för att kunna planera projektets utförande. Du är en resultatinriktad person som på ett förtroendeingivande sätt leder gruppen mot företagets uppsatta mål. Vidare är du en ansvarsfull och pålitlig person som alltid håller vad du lovar.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

"Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinklers, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera." Läs gärna mer om Bravida på deras hemsida: https://www.bravida.se/
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.