Kyltekniker till Bravida Cooling i Västerbotten

Kyltekniker till Bravida Cooling i Västerbotten

Är du en serviceinriktad kyltekniker som letar efter en ny utmaning? Nu söker vi på Bravida Cooling två kyltekniker till Umeå samt en kyltekniker till Skellefteå.

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik på våra spännande jobb i Västerbotten. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att bestå av:
  • Service och entreprenader inom kyla/ värmepumpar
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet, du rapporterar till lokal servicechef i Umeå.

Vår kylverksamhet i Västerbotten består av service och entreprenader, med filialer i Umeå, Skellefteå och Storuman. Vi jobbar med allt från små kunder, livsmedelsbutiker, industrier till statliga myndigheter. Bravida har även stark representation på orterna inom andra teknikgrenar, allt som har att göra med teknisk fastighetsteknik som VS, ventilation, el, styr och sprinkler m.m. Tillsammans är vi stolta över att kunna leverera helhetslösningar till kunden.

För mer information om Bravida gå in på www.bravida.se

Vem är du?
Vi söker dig som har kylcertifikat och är redo för en ny utmaning och, om du inte redan bor i närheten, kan tänka dig att flytta till en stad med ett rikt natur- och friluftsliv. Har du flerårig erfarenhet inom yrket ser vi det som meriterande, men vi välkomnar även dig som nyligen tagit ditt kylcertifikat. B-körkort är ett krav.

Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Vi värdesätter dina goda sociala kompetenser och din förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss blir du del av ett växande företag med en spännande framtid. Bravida Cooling är en av Sveriges ledande aktörer på kylmarknaden med drygt 160 experter inom kyla, vilket innebär att du får ett kontaktnät över hela landet tillsammans med stödet och tryggheten från en stor stabil arbetsgivare.

Samtidigt blir du del av ett team i Västerbotten, idag bestående av 8 st. engagerade och hjälpsamma kollegor med hög kompetens inom kylteknik att fortsätta utvecklas tillsammans med. Ett härligt gäng som trivs med varandra. Här får du frihet under ansvar att arbeta självständigt på våra olika uppdrag med stor möjlighet att påverka - i en inspirerande natur och miljö dessutom.

Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom kyltekniken, där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravida skola och hos externa leverantörer.

Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-06-15. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så passa på att söka tjänsten redan idag om just du passar in på profilen!

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Instagram#bravida_umeå, Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (35 dagar kvar)