Entreprenadingenjör med inriktning kalkylering till Bravida i Umeå

Entreprenadingenjör med inriktning kalkylering till Bravida i Umeå

Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en Entreprenadingenjör med inriktning mot kalkylering till vår elavdelning i Umeå. Tjänsten passar dig som är utåtriktad, har ett gediget intresse för teknik men som är lite mer administrativt lagd. Vi ser mer än gärna kvinnliga sökanden!

Om jobbet
Bravidas elavdelning i Umeå är i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger avdelningen i framkant, allt för att göra kunden nöjd. Men för att hänga med i utvecklingen, få mer energi och ny kompetens söker vi nu en entreprenadingenjör till avdelningen. Som entreprenadingenjör har du en nyckelroll i våra projekt där du framförallt bistår med att kalkylera, samordna, koordinera och planera projekten från uppstart till avslut. Mer konkret innebär arbetsuppgifterna följande:
 • Ansvara för samordning och koordinering vid entreprenadprojekt.
 • Vara insatt och följa upp kontraktsfrågor utifrån avtal och AF-delar.
 • Bistå projektledare med planering, kalkylering, beredning, riskhantering, förhandling med beställare, konsulter, leverantörer, UE och kunder.
 • Ta fram underlag för hinder och störningar samt ändrings- och tilläggsarbeten (ÄTA), samt uppmärksamma projektledaren om avvikelser i ett tidigt skede.
 • Bistå vid framtagande av kalkyler, ekonomiska prognoser och övriga administrativa dokument.
På sikt ser vi att du har ambition att fortsätta utvecklas inom Bravida.

Vårt erbjudande
Bravida är en stimulerande arbetsplats med spännande och utmanande uppgifter. På elavdelningen i Umeå är vi ett stabilt gäng på 120 medarbetare som är vana vid hög kvalitet och nöjda kunder! Vi är en trygg arbetsplats där vi värnar delaktighet och arbetsglädje, det ska vara kul att gå till jobbet!

Bravida tror starkt på individens förmåga och satsar mycket på kompetensutveckling. Vill du utvecklas och växa är vi beredda att satsa på dig!

I rollen som entreprenadingenjör erbjuder vi dig att parallellt med ordinarie arbete att delta i Bravidas egna utvecklingsprogram, BraIngenjör. Det är ett traineeprogram som löper under ett år och som vänder sig till unga talanger som är nya i arbetslivet och är taggade på en karriär inom Bravida. Genom programmet BraIngenjör kastas du rakt in i Bravidas värld och får möjlighet att lära dig mer om branschen och bolaget. Du får utbildning inom affärsmannaskap, ledarskap och en möjlighet att skapa ett betydelsefullt nätverk inom Bravida. Läs mer om BraIngenjör på www.bravida.se.

Vem är du?
För att trivas i rollen som entreprenadingenjör, och kunna tillgodogöra dig programmet BraIngenjör, krävs ett stort intresse för teknik, ett sinne för samordning, planering och ekonomi samt en vilja att satsa på en framtid inom installationsbranschen. Du är driven, nyfiken och genom ett prestigelöst sätt villig att lära av andra. Du trivs med en varierande arbetsvardag med många kontaktytor där du har en nyckelroll för att få ihop helheten.
 • Utbildningsmässigt söker vi dig som har studerat på yrkeshögskola till entreprenadingenjör, energiingenjör eller motsvarande.
 • Du är uthållig, noggrann och har förmåga driva projekt från start till mål.
 • Ditt arbetssätt är strukturerat och du är väl förtrogen med datorn och webbaserade system inom planering och dokumenthantering då det kommer att vara dina främsta arbetsredskap.
 • Du har förmåga att balansera mellan detalj och helhetsperspektiv, samt kapacitet att vara engagerad i många projekt samtidigt.
 • Praktisk erfarenhet från installationsbranschen är meriterande, likaså erfarenhet från systemen projektplatsen, primavera och bluebeam.
 • B-körkort är ett krav.
För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
 • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 20 december. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (11 dagar kvar)