Elkonstruktör inriktning entreprenad och automation till Bravida

Elkonstruktör inriktning entreprenad och automation till Bravida

Dagens fastigheter vill man bygga så energisnålt som det bara är möjligt, inte bara byggnadstekniskt sett, utan all teknik bör också vara planerad så att energikostnaderna hålls på en låg nivå. Vi söker dig som vill vara med och möta våra kunders förväntningar på att fastigheten ska få energieffektiva och smarta tekniska lösningar som är enkla att använda. Vi söker en elkonstruktör till vår verksamhet i Umeå!

Om jobbet
Som Elkonstruktör kommer du att utvecklas och arbeta med elkonstruktion med inriktning mot kraft, belysning, tele och säkerhet. Vi arbetar med nybygge, ombyggnader, tillbyggnader och serviceåtaganden. Projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. De drivs antingen ute på plats hos våra kunder eller in-house i våra egna lokaler.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande arbete i ett härligt gäng. Våra projekt är inom elinstallation och service. Vi söker en medarbetare med något års erfarenhet inom konstruktion och gärna elinstallation. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan rollens utformning variera.
  • Konstruktion inom el och automation
  • KNX / Helvar programmering och driftsättning
  • Dokumentation
Bravida Way - vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

På El avdelningen i Umeå är vi ca 120 medarbetare fördelade på entreprenad, service och säkerhet. De flesta är montörer/tekniker vilka backas upp av ett gäng kompetenta tjänstemän. Tillsammans är vi ett riktigt bra team som är proffs på just el och säkerhet. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare!

Vem är du?
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Vi tror att du har med dig:
  • Teknisk utbildningsbakgrund från universitet, högskola eller YH
  • Något års relevant arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion
  • Erfarenhet av arbete i E-plan eller Cadett Elsa
Det är meriterande om du har erfarenhet som elektriker.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt med en nyfikenhet för tekniska lösningar, du tycker om att lära dig nya saker. Vidare kan du arbeta självständigt, och i samarbeten med andra har du en god social förmåga som gör att samarbetet fungerar väl. Du är bra på att kommunicera, både muntligt och skriftligt och hanterar svenska och engelska i tal och skrift, så att dina samarbeten och dokumentation blir korrekt.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi på Bravida vill att varje medarbetare ska komma välmående och frisk till nästa arbetsdag. Vi vill att det ska vara roligt och säkert att jobba hos Bravida.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum: 31 augusti

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)