Produktionsledare hyvleri till Brattby Såg

Produktionsledare hyvleri till Brattby Såg

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en produktionsledare till vårt hyvleri. I det dagliga arbetet ansvarar du för personal och produktionsplanering. Du ser till att kvaliteten på våra produkter blir rätt i alla led. Du kommunicerar med säljare, fordonsförare och produktionplanerare för att optimera vår produktion.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från hyvleri och/eller erfarenheter från att jobba med trä. Det är viktigt är att du vill och kan leda ett team. Du bör också ha erfarenhet och intresse av produktionsteknik och effektiva produktionskedjor. Då vi är inne i en stark utvecklingscykel är det också viktigt att du är intresserad av ny teknik och kan projektleda mindre investeringar och delprojektleda större satsningar.
För att passa i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativrik, har lätt för att samarbeta och har en problemlösande inställning.
På Brattby Såg, som ligger mellan Umeå och Vännäs är vi idag 35 anställda. Vi är ett familjeägt företag som värdesätter engagemang, teamarbete och eget ansvar.
Våra arbetstider är 06:20 - 15:40 på vardagar, men det kan förekomma tider då vi behöver hugga i lite extra för våra kunder.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Christiansen på tfn: 0733-51 27 46
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men senast den 7 mars 2021.
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Telefon 0733-51 27 46
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Brattby Såg har vi två såglinjer, en normaltimmerlinje och en klentimmerlinje. Vi har ett integrerat hyvleri och förädlar ca 80% av det vi sågar genom hyvling. Vi är specialiserade på svenskt byggträ och formsättningsmaterial och säljer framför allt till små och stora byggvaruhandlare i Sverige och utomlands.