Servicetekniker Lantbruk/Entreprenadmaskiner

Servicetekniker Lantbruk/Entreprenadmaskiner

Efter en bra försäljning av nya maskiner befinner vi oss i ett intressant skede där vi ser goda möjligheter att utveckla vår eftermarknad.


Vi söker därför en servicetekniker till vår verkstad i Umeå. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och även fältjobb förekommer, alltså ett utmanande arbete där eget driv och ansvar är viktigt. Vi tror att du arbetat med tyngre fordon och skaffat en bred erfarenhet inom el och hydraulik. Du behöver datorvana, Körkort B, kommunicera på Svenska samt behärska engelska. Erfarenhet av datorstödd felsökning är meriterande. Du kommer att arbeta i ett team i nära samarbete med kollegor och kunder. Du kommer att utbildas löpande både internt och externt. Du kommer att ingå i ett ungt och trivsamt lag.

Vi hoppas det låter intressant! Tveka inte att kontakta vår verkmästare Patrik Lindh på telefon 090-184347 om du har frågor. Ansökan där du berättar lite om dig själv och tidigare erfarenheter från arbetslivet skickar du till patrik.lindh@bostromstraktor.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Lindh
Telefon 090-184347
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bostromstraktor.se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boströms Traktor & Maskin AB är ett privatägt företag sedan starten 1969. Vi finns med egna anläggningar i Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå, vi har även en säljfilial i Ånäset. Sedan 2015 importerar och marknadsför vi New Holland och Case-IH i norra Sverige. Vi har även återförsäljare i Stöde och Öjebyn. Vi är idag 25 Anställda verksamma inom för och eftermarknad för lantbruks och entreprenadmaskiner. Vi representerar New Holland och Case-IH traktorer, New Holland anläggningsmaskiner, redskap från bl a Kverneland, ÅLÖ och Närlants sortiment.