Regionssäljare till Bioteria Umeå

Regionssäljare till Bioteria Umeå

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Har du erfarenhet av relationsbyggande försäljning? Vill du arbeta i en växande organisation inom en expansiv marknad? Vill du dessutom arbeta med produkter med stark miljöprofil och som ligger i absolut framkant? Då kan tjänsten som Regionsäljare på Bioteria vara rätt tjänst för dig!

Bioteria är ett miljöteknikföretag som varje dag arbetar för att göra världen lite bättre. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för sina kunder, miljön och för samhället. Bioteria är övertygade om att bioteknikens visioner, möjligheter och konkreta framsteg kommer att möjliggöra fullständigt miljövänliga och hållbara samhällen. Om du delar denna framtidstro - och dessutom vill vara en aktiv del av den pågående Biorevolutionen så är du rätt person för jobbet.

Som Regionssäljare på Bioteria kommer du att sälja biotekniska systemlösningar med stark miljöprofil inom fettavskiljning, storköksventilation och avfallshantering. Du ansvarar för försäljning mot nya kunder men även för att utveckla befintliga affärer. Dina kunder kommer vara allt från mindre aktörer till större kommuner och fastighetsbolag. Tjänsten kommer att innebära mycket egenansvar men du kommer aldrig att känna dig ensam, på Bioteria arbetar vi nära varandra och sätter laget före jaget. Du har ett tätt samarbete med Försäljningschef och Regionens tekniker där ni har ett gemensamt ansvar att vårda befintliga kundrelationer.

Personprofil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning på fältet och det är meriterande om du har arbetat inom fastighet, VVS, bygg eller industrisektorn men det är inget krav.

Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper och därför ser vi att du är:
  • Kund- och affärsfokuserad.
  • Ambitiös och driven.
  • Hjälpsam och samarbetsvillig.
  • Entusiasmerande och resultatinriktad.
  • Kommunikativ och relationsbyggande.
Du har goda kunskaper i Officepaketet och är van vid att arbeta med och registrera affärsinformation i CRM system.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Kontorstider - flexibelt.
Distrikt: Umeå med omnejd

Om PerformIQ

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

sökord: distriktsäljare, account manager, key account manager, bioteria, vvs, bygg, miljö, bioteknik, miljöteknik, fettavskiljare, storkök, avfallshantering, Umeå
Mer info
Kontaktperson Mattias Söderberg
Email Mejla Mattias Söderberg
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bioteria är just nu inne i en spännande tillväxtfas vilket skapar stora möjligheter för personalen att utvecklas. På Bioteria sätts medarbetaren i fokus. Personalen är Bioterias viktigaste tillgång vilket gör att det investeras i personalens välbefinnande med många olika förmåner. Hos Bioteria blir du en del av ett företag som värnar om goda kulturbeteenden. Du erbjuds ett arbete som varje dag får dig att känna dig viktig. För Bioteria, för samhället och vår planet.