Bilinvest söker Fordonstekniker / Bilmekaniker

Bilinvest söker Fordonstekniker / Bilmekaniker

Företaget
Bilinvest i Umeå AB har varit verksamma i branchen i mer än 70 år. Vi är sedan tidigare auktoriserad återförsäljare för Mitsubishi och Peugeot person- och transportbilar. Utöver dessa fabrikat har vi precis utökat vår verksamhet med tre nya märken i form av Jeep, Alfa Romeo och Fiat/Fiat Professional. Med anledning av detta söker vi nu fler fordonstekniker till vår verkstad.

Tjänsten
Du kommer att arbeta med service och reparationsarbeten samt felsökning och diagnostisering. Tjänsten kan också innefatta iordningsställande av kundsålda fordon i form av leveransservice och montering av extra utrustning.

Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta och lösa problem. Du ska sätta kunden i fokus och vara ansvarstagande. Då tjänsten i stor utsträckning kommer att innebära arbete med våra nya märken Jeep, Alfa Romeo och Fiat är självklart erfarenhet av dessa meriterande.

Kompetenskrav
Fordonsteknisk utbildning är ett krav. Tidigare arbetslivserfarenhet inom yrket är meriterande. B-körkort är ett krav. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då kontakt med kund kräver det. Vidare är god läsförståelse på engelska ett måste då information från fabrikanterna kan kräva det.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor kring tjänsten kontakta Andreas Eriksson på mail andreas.eriksson@bilinvest.se eller telefon 090-706176.
Mer info
Kontaktperson Andreas Eriksson
Email Mejla Andreas Eriksson
Område Umeå
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilinvest.se
Sista ansökningsdag 23 mars 2020 (34 dagar kvar)