Rekrytering av Personlig Servicetekniker till Bilbolaget!

Rekrytering av Personlig Servicetekniker till Bilbolaget!

Är du en person som alltid sätter kunden i första rummet? Trivs du att kombinera det sociala med det praktiska? Då är detta tjänsten för dig, läs vidare så berättar jag mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bilbolagets räkning en personlig servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bilbolaget.

Bilbolaget är i en expansiv fas och söker därför fler Personliga Servicetekniker. Du kommer ingå i ett team Personliga Servicetekniker som besitter stor erfarenhet inom yrket. Som ny kommer du gå sida vid sida med en erfaren tekniker tills du blir varm i kläderna och kan ta dig an egna kunder. Vidare kommer du få stöd från verkstadscoacher, administrativ personal och resurstekniker.

I anställningen hos Bilbolaget erbjuds du en förmånlig pensionsavsättning efter företagets vinstandelsstiftelse.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bilbolagets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som Personlig Servicetekniker kan du påverka din arbetsdag och bestämma hur du ska ta hand om dina kunder och deras önskemål. Du får in arbeten i allt ifrån felsökningar, servicearbeten, oljebyten och byten av bromsklossar. För dig som vill utvecklas inom arbetet kommer det finnas goda möjligheter till vidareutbildningar inom området du intresseras av.

Vi söker dig som

Innehar B-körkort, har en utbildning mot mekaniker/fordon alternativt har samlat på dig arbetslivserfarenhet som motsvarar utbildningen. Vidare talar du flytande svenska då det krävs i kontakten med kunder.

I denna process värdesätter vi dina personliga egenskaper högt. Då du är Bilbolagets ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att göra det lilla extra. Vidare är du lyhörd, positiv och kommunicerar tydligt för att kunna förstå kundens behov samt kunna beskriva hur dessa ska lösas.

Bilbolaget strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bilbolaget har funnits sedan 1932 och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo och Renault personbilar samt Renault och Dacia transportbilar. I Östersund och Norrbotten representerar vi även Ford personbilar och transportbilar. Vi säljer över 10 000 st. nya och begagnade bilar i Norrland. Vi finns på 14 orter i norra Sverige från Härnösand i söder till Kiruna i norr och är uppdelade i två bolag - Bilbolaget Nord och Bilbolaget Norrbotten. Bilbolaget tar hand om allt som har med kundens bilägande att göra. Allt för ett smidigt bilägande - där våra värdeord är omtanke, tillgänglighet, kompetens. Omsättningen år 2017 uppgick till ca 2,5 mdr.

Bilbolaget strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. De välkomnar därför sökanden med olika bakgrund. Bilbolaget erbjuder goda karriärmöjligheter och ett öppet, trivsamt klimat på arbetsplatsen. Företaget vilar på starka värderingar där kunden alltid står i fokus. Gå gärna in på Bilbolagets hemsida för att läsa mer: www.bilbolaget.com
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)