Utesäljare Industri, Region Norr

Utesäljare Industri, Region Norr

Nu söker vi en utesäljare för affärsområde industri till region norr!

Arbetsuppgifter
  • Självständigt planera eget försäljningsarbete och arbeta aktivt med egen kundportfölj
  • Driva och utveckla kundaktiviteter
  • Utveckla relationer med befintliga kunder
  • Aktivt söka nya kunder, skriva offerter och avtal
  • Samverka med innesäljare och andra kollegor inom företaget
Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Gissningsvis har du även utbildning inom försäljningsteknik, där du också har praktisk erfarenhet, främst B2B. Du har även arbetat i CRM-system eller motsvarande, och använder det som ett naturligt verktyg i ditt arbete.

Du har tidigare erfarenhet som utesäljare eller KAM, gärna från vår bransch. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning mot tillverkande industri och stålbranschen. Du har en förmåga att sätta dig in i kundernas situation och trivs i mötet med andra människor. Du är serviceminded och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem.

Du är en person som vill engagera dig i företagets framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen "motor" och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga egenskaper för tjänsten. Din kundportfölj är utgångspunkten för dina aktiviteter där du utvecklar såväl nya som befintliga affärsrelationer.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska.

Arbetsområdet är region norr med utgångspunkt från vår filial i Umeå (alternativt filial i Sundsvall, Östersund, Skellefteå eller Luleå). Du tillbringar 4 dagar i veckan ute på fältet och är direkt underställd säljledare industri.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande.

Upplysningar lämnas av säljledare industri, Anders Vervaart, på telefon: 0767-89 56 77
Mer info
Kontaktperson Anders Vervaart
Telefon 0767-895677
Email Mejla Anders Vervaart
Område Umeå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bevego.se
Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (40 dagar kvar)