Rekrytering av platschef till BBGRUPPEN!

Rekrytering av platschef till BBGRUPPEN!

Har du ett stort affärsdriv, försäljningserfarenhet och drivs av att utveckla andra? Då har vi med säkerhet tjänsten för dig. BBGRUPPEN är så mycket mer än produkter - de är ett kunskapsföretag. Deras säljare och projektörer är lika mycket konsulter som de är säljare.

Skicka in din ansökan nu på en gång då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för BBGRUPPENs räkning en platschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos BBGRUPPEN.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och BBGRUPPENs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds en utmanande och ansvarstagande roll i ett bolag som är i förändring! I rollen som platschef får du stort eget ansvar för att driva en resultatenhet inom BBGRUPPEN som är en marknadsledande tjänste- och produktleverantör av lås, beslag, säkerhetslösningar till bygg- och fastighetsbranschen.

Arbetsuppgifter

I rollen som platschef har du användning av din försäljningserfarenhet och affärsdriv dagarna igenom. Du kommer ha personal- och resultatansvar samt arbeta med kompetensutveckling för att säkerställa att du tillsammans med ditt team når uppsatta mål. Vidare driver och utvecklar du försäljningen av företagets sortiment på ett lönsamt och effektivt sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
  • Utveckla enhetens verksamhet samt även bidra till fortsatt utveckling av företagskulturen.
  • Upprätta och ansvara över kundavtal
  • Leda enhetens personal, personalutveckling och karriärplanering.
  • Aktivt bidra till samordning och planering av BBGRUPPENs resurser i Norrland.
  • Planera, verkställa och följa upp budget för försäljning, kostnader och resultat.
  • Leda och fördela arbetet inom enheten och säkra att arbetet bedrivs i enlighet med företagets beslutade processer och rutiner.
Vi söker dig som

Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning samt personalansvar. Meriterande om du har erfarenhet av entreprenörsjuridik.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos BBGRUPPEN. Du är en strukturerad person då du kommer planera ditt och enhetens arbete framåt. Vidare är du en god beslutsfattare och har lätt för att arbeta med andra människor. Goda ledaregenskaper är av stor vikt då vi söker dig som har förmåga att stötta och utveckla medarbetare och skapa ett gott arbetsklimat.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

BBGRUPPEN är marknadens ledande aktör av beslag, inrednings- och säkerhetsprodukter. BBGRUPPEN är en rikstäckande företagsgrupp som levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning. BBGRUPPENS samlade kompetens och kapacitet ger så mycket mer än bara produkter - målet är att bolagets kunskap och erfarenhet även skall minska kostnader. Det vinner alla på!

Läs mer på: https://www.bbgruppen.se/
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.