Föreningskoordinator till Barncancerfonden

Föreningskoordinator till Barncancerfonden

Dina arbetsuppgifter

Som föreningskoordinator hos oss kommer du ha ett omväxlande arbete, där en del handlar om att ge service till föreningens medlemmar och vara ett stöd till styrelsen. Föreningens ordförande är din arbetsledare. Din nya roll kommer vara både utåtriktad och administrativ, där möten med egna medlemmar och externa aktörer är ett dagligt inslag. Barncancerfonden Norra strävar efter att utveckla sina företagssamarbeten och bygga starkare partnerskap med näringsliv och andra givare. Därför ser vi att vår föreningskoordinator är en handlingskraftig person, som har lätt för att bygga goda relationer och nätverk.

Din roll innebär även att samordna aktiviteter och stötta olika typer av stödgrupper runt om i regionen. Du kommer att vara delaktig i projekt och utredningar, hantera offertförfrågningar och bokningar av olika föreningsarrangemang, samt vara kontaktperson mot regionsjukhuset och övriga sjukhus i området. Som föreningskoordinator är din uppgift att närvara på möten och andra event för att informera om föreningen eller ge stöd till medlemmar. Du kommer att sköta viss administration i samverkan med vår föreningsinformatör som arbetar på vårt kansli.

Din profil

I denna tjänst är din bakgrund inte det viktigaste, men det är meriterande med en eftergymnasial utbildning, samt erfarenhet av kansliarbete, föreningsarbete och försäljning.

Din personlighet är alltså det viktigaste för att lyckas i denna tjänst. För att trivas i denna roll är det viktigt att du tycker om det mänskliga mötet och är duktig på att bygga goda relationer. Du har ett konsultativt förhållningssätt och en problemlösande attityd, helt enkelt ska du kunna lyssna, förstå och föreslå. Arbetet kräver att du är strukturerad och har viljan att utveckla och anpassa verksamheten, hela tiden med ett starkt kundfokus. För att lyckas i rollen är du bekväm med att arbeta självständigt och du trivs i en flexibel och engagerad arbetsmiljö. Som föreningskoordinator kommer du att möta familjer i kris och det är därför viktigt att du är en trygg och förtroendeingivande person. Det är inte ovanligt att denna typ av verksamhet drabbas av sorgliga händelser och vi tror därför att du i grunden har en positiv syn på livet och en socialt väl fungerande tillvaro, så att du får den distans du kan behöva.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund, på tfn: 0733-51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 30 september via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Elin Wiklund
Telefon 0733-512711
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barncancerfonden Norra är en stödförening för barn och familjer som drabbats av cancer. En av våra viktigaste uppgifter är att vara ett stöd när livet ställs på ända - vi kan inte bota, men vi kan göra tillvaron något ljusare. Barncancerfonden Norra är en av sex regionala föreningar runt om i landet, och vi bedriver verksamhet i de fyra nordligaste länen: Jämtland, Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten. Föreningen har sitt säte i Umeå, på Hjältarnas hus.

Vill du arbeta för det starkaste ideella varumärket i Sverige, som faktiskt gör skillnad? Som föreningskoordinator på Barncancerfonden Norra har du en viktig roll som kontakt med våra externa aktörer och i att utveckla våra partnerskap, samt att samordna föreningens verksamhet och det stöd som föreningen ger till barn som drabbats av cancer, samt deras familjer.