Ekonomiassistent till Balticgruppen

Ekonomiassistent till Balticgruppen

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent arbetar du huvudsakligen med kund- och leverantörsreskontran. Du samarbetar med samtliga ekonomer och stöttar teamet i det dagliga arbetet. Teamet består idag av nio ekonomer med en stark sammanhållning och en sund och öppen kultur där alla ställer upp för varandra. Du arbetar mot bestämda rutiner, arbetsflöden och deadlines, men du skall också vara driven och delaktig i ett ständigt förändrings- och förbättringsarbete av arbetssätt och rutiner. Du ansvarar bland annat för:
  • Hantera flödet av leverantörsfakturor
  • Upprätta kundfakturor
  • Delar i den löpande redovisningen och bokföringen
  • Spåra felaktiga inbetalningar
  • Avstämningar av likvidkonton och reskontror
  • Kontakt med leverantörer, hyresgäster mm
Din profil

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller redovisningsekonom från Yrkeshögskola, alternativt har en likvärdig eftergymnasial utbildning, samt viss erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Vi tror att du är i början av din karriär och motiveras av att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi ser att du har goda datakunskaper och förmåga att hantera och arbeta i olika affärssystem. Har du erfarenhet av mer komplexa ekonomi/affärssystem är det meriterande. Du förväntas vara initiativrik för att hitta arbetssätt som förbättrar arbetsprocesser och system som gynnar hela ekonomiavdelningen. Vidare har du ett stort intresse för ekonomi och trivs med administrativa uppgifter.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du är en lösningsorienterad, prestigelös och serviceinriktad person som ser vad som behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Att samarbeta, vara engagerad och kommunicera bra är förutsättningar för att göra ett bra jobb och trivas hos oss.

För att bli en del av Balticgruppen är du handlingskraftig, engagerad och professionell, det viktigt att du kan arbeta självständigt och att ett stort eget ansvarstagande genomsyrar ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Wijk på tfn: 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 8 maj 2019, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Emelie Wijk
Telefon 0733-51 27 28
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Balticgruppen är ett Umeåbaserat privat fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter sedan 1987. Vi är en framsynt samhällsutvecklare som brinner för det bästa möjliga Umeå - ett Umeå som har 200 000 invånare år 2050 genom hållbar tillväxt. Vår passion för Umeå och alla dess invånare är det som driver oss i vårt arbete att utveckla staden. Mår Umeå bra, mår Balticgruppen bra. Tillsammans arbetar vi för att göra Umeå till en växande och välmående stad, som människor vill verka i, bo i, besöka och vara stolta över. Läs mer på www.balticgruppen.se

Vi söker nu en ekonomiassistent för ett vikariat med start från mitten av augusti och pågående fram till och med semestern 2020. Vi söker dig som vill jobba i en miljö som sjuder av nytänkande och entreprenörskap. Hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och korta beslutsvägar.